-
maja maja
Hele tady ten rok vyjde JoJo album All I Want Is Everything takže máme se na co těšit a taky mixtape které se jmenuje Can´t take that awa from me takže bomba a na tomhle album maj bejt taneční songy já se už nemůžu dočkat v srpnu vyjde JoJo první singl z tohoto alba *3* *3* *3* *4* *4* *4* -
Filmografie
Ještě hrála ve filmu Rodinná dovolená a jiné katastrofy *3* -
JoJo
Zpívá fakt krásně *4* Škoda,že není více slavná,má fakt úžasnej hlas :) veliký talent<3 -
Hraje
ještě hraje ve filmu Rodinná dovolená a jiné neštěstí. Postavu Cassie Munroové -
-
Re: Hraje
Včera jsem se na to koukala.
Super film. *4* -
Re: Hraje
Jj v sobotu to dávají v 8 na nově.:) -
-
Re: Re: Hraje
se budu dívat *14*
-
-
-
t
jeste hrala ve filmu opravdovy pribeh holywodske hvezdicky super film:) -
JoJo a Ja
Ahojte:)...Volám sa Dominika a mám 13 rokov som narodená ako JoJo 20.12.1996 no JoJo sa narodila v roku 1990. Milujem kone,spev tak ako aj JoJo. Veľmi sa na seba podobáme a máme toho veľa spločné. Je to moja naj speváčka už vela rokov. Je to až neuveriteľné ako sa na ňu podobám a že robíme to isté..Fúúúha *3* -
-
Re: JoJo a Ja
tak to jsi asi stastna ze ??
-
-
maja-maja
Jojo mělo vyjít minulý rok album protože měla problémy s nahrávací společností.A proto by mělo vyjít tento rok a myslím že je celkem dobrý.A doufám že se jí povede novej a lepší comeback než dřív.Protože Jojo je nejlepší mladá RnB zpěvačka co znám a hrozně moc se mi líbí od ní pisnička Leave (Get Out) když jí bylo teprve 13 let. *4* *4* *4* -
-
Re: maja-maja
Jj je super zpěvačka ale mohla by být slavnější=(Moooots jí držím palečky=) *14*
-
-
Too Little Too Late
Je to moooc krásná píseň!!! *14* !!!! *14* !!!! *14* !! -
JoJo
Je skvělá!!! *14* Doma mám její CD a moooc se mi líbí!!!! *14* Škode že není tak slavná *9* -
-
Re: JoJo
Jmenuje se Jojo VIP EDITON a jsou tam 2 CD a ještě nějaká videa *14* *14* -
-
Re: Re: JoJo
já to mám takyyyy *14*
-
-
-
3 filmy do filmografie!
a to jsou jen tři filmy co natočila a vim o nich no 100% jich mam víc než oni *13* ve Filmografii nevíte nikdo jak to tam dát?*7*
1.Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky
2008
2.Aquamarine 2006
3. Rodinná dovolená a jiná neštěstí 2006 -
-
Re: 3 filmy do filmografie!
jj opravdový příběh holywoodské hvězdičky je super film :-D *3*
-