Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wow,good idea :-) ja to beru....nevim jak ostatni devcata ?????
  • Kořínek Joaquinek

Holky kterým se Joaquin líbí navrhuji jet do Ameriky a podělit se každá na jednu noc.Potom budem všichni kvit.
  • jo super! globy už jsou doma! ještě chybí oscar. normálně jsem četla JOY, a tam o něm moc pěkně nepíšou. prej něco na ten způsob, že se neumí skoro nikdy usmát a tváří se jak kakabus. a v TV MAGAZÍNU je taky, ale jen malinkej odstavec a fotka. jo a pokud jde o jméno tak si nevim rady, protože sem na Mtv slyšela CHOAKÍN. TAK SME ZAS NA ZAČÁTKU
  • tak holky. už se nemůžeme hádat o tom, jak se to jeho jméno vyslovuje, protože jsem teď byla na www.dearjoaquin.com a poslouchala jsem tam rozhovory s ním a ten moderátor jeho jméno vyslovoval UAKÍN, takže je po dohadech!!!!!!!!!!!!!!!
    • ti to můžou říkat taky blbě... já osobně bych vyšla ze španělštiny, protože choakin je z Portorika *3* toť můj názor *5*
  • co říkáte na to, že dostal Zlatej Globus?
  • asi Aurora Island. fakt nevim
  • tak řekne mi někdo jakej film natáčí???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nebudem se hádat,páč to stejnak nemá cenu se handrkovat o blbostech,ne?každej a´t si se svym sebevědomím nakládá jak chce. O.K? takže poho? P.S-uff,má štěstí že nekončí,jinak.....
  • no to je super!!! já jsem doufala že to je kec (snat).
  • jakej???????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit