-
takže zase vás musím z omylu vyvést já. tenhleten borec, co se jmenuje Joaquin Raphael Phoenix a jehož jméno se čte /Uakín Rafael Fínyx/ je jenom MŮJ a JÁ s ním budu žít, takže se laskavě přestaňte hádat, protože vám to na nic už není!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty ... (samče od krávy), to se divím, že jsem to takhle dokázala napsat. A to jak se vyslovuje jeho jméno vím proto, že jsem si v lednu koupila TV Duel a tam bylo o něm docela dost napsaný a taky tam ON SÁM ŘÍKAL, jak se jeho JMÉNO VYSLOVUJE, takže pokud chcete jeho jméno vyslovovat správně, tak vám nezbývá nic jinýho, než věřit mě a Nikole. jo a pište to tam trochu čitelně, protože kdyby mi (ovšem jen tak omylem) s vama zahýbal a uviděl jak píšete, tak se nemusím bát, že mi zdrhne s jinou. :) a proč se mě Killy ptala kolik je mi let?
-
já jeho jmáno umim a když ho budete chtít tak si to nejdříve vyřidte se mnou!!! najdete mě v jeho domě v Los angeles!!!!!!!!!
-
Jo a kdyžtag,gsyž už ho tag strašně milujete,taxe aspoň naučte vyslovovat jeho jméno!!!!!!
-
Je můj!!!!!!!!!!!!!!!
Běžte někam Joaquinek je jen a jen můj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
pro Nikolu
no, protože jsi už 2x musela psát, jak se to jeho jméno vyslovuje. -
pro Arwen
cože?? co se jménem?? -
JENŽE TO BY SI MUSELA ŽÍT I SE MNOU!!! PROTOŽE V PELECHU S NÍM BUDU JÁ!!! ALE MŮŽEŠ SE PŘIDAT!! KOLIK TI JE???CHTĚLA SEM VÁM DÁT NÁSKOK ALE KDYŽ VÁM JE 5 LET MOC,TAK S NIM BUDU ZA CHVILKU!
-
pro Nikolu
teda, kolikrát budeš muset ještě napsat, jak se to jeho jméno vyslovuje? : ) -
no, to se vážně ještě uvidí, protože já budu s ním žít, milovat,... tak nejpozdějc do těchto Vánoc. pokud budete chtít, tak mi napište a já vám možná povím, jaký je : )
-
A kolik ti tou dobou už bude, že až po pěti letech?? To jako proto, že ti bude tou dobou už aspoň 18? huahuahua :))))
-
JEŠTĚ SE UVIDÍ!!! DO PĚTI LET MĚ MÁTE V AMERICE VEDLE NĚJ
-
ne... mě!
Já jsen tu byla dřív, takže je jenom můj a s nikým se o tom nehodlám už víc bavit.Konec, tečka, moje slovo platí!!!!!!!!! -
JÁ TI TAKOVOU VRAZIM,ŽE SE Z TOHO NEVSPOMATUJEŠ!!!!!!!! JE MMMMMMMMŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJJJJJJJJ A BASTA!!!
-
Fakt se bavim...:)))
-
Panebože!!!!!!!!!!!
Tady je napsaný, že je to diskuse, ale zaím to vypadá,že si tu budu psát sama se sebou! -
Tak to so s tebou vyřídím, protože tento krasavec je jenom MŮJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pokud mi nerozumíš, tak můžeš za mnou přijet a vyřídíme si to osobně!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže si to rozmysli co tam příště napíšeš.
-
pro všechny kterým to vázne: čte se to CHOAKÝN FÍNYX a je MŮJ, tak ruce pryč!!!
-
pohněte!
Tady to teda nějak vázne! Copak už o něj není zájem???????????????????! Spousta lidí tu má chytrý řeči, ale že by mi někdo řekl třeba co to má vlastně za jméno nebo s kým chodí, prostě nějaký užitečný věci, to ne. Všichni tu píšete jak ho milujete, ale ho musí milovat prostě všichni, protože to je chlap jakých už je na světě velmi málo (ani bych se nedivila, kdyba byl poslední). -
To vím taky!
-
Fakt borec
Jaquin je FAKT BOREC!!!