Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V pohodě, hlavně, že se ti libí :o) pokud budes chtit, muzes se zaregistrovat na foru, jeho ceska cast je tak trochu mrtva, jsem tam snad jedina Češka, mely bysme to tam ozivit, ne?.o) další stránky: www.walkwithjoaquin.com www.joaquin-phoen ix.net www.joaquinphoenix.us www.livejournal.com/j oaquin_daily www.mrjoaquin.com www.phoenix-forever .com
  • pro Nikolu

To je teda hustý!To jsou fakt nej stránky, jaký jsem kdy viděla!Moc díky. Neznáš ještě nějaký, já jsem do něj fakt magor!:) Díky!!!!!!!!!!
  • sorry, zapomnela jsem se podepsat, predchozi prispevek je ode me.
  • LOL, tak tohle je uz hooodne stara stranka, ktera se uz ani neonovuje..a to asi od roku 2001.. delam co-webmasterku na dearjoaquin.com, tak jdi kdyztak tam, btw, je tam i cesky podforum :o) je jmeno se cte wah-keen (foneticky uakín)
  • Miluju ho!!!!!

Víte kde je suprovej?! na www.joaquiphoenix.de , ale musíte si to tam najít. On je fakt sexy chlap!!!!!! Strašně moc,moc, moc a moc ho miluju!!!Nevíte jak se SPRÁVNĚ čte jeho jméno?
  • ehmm.... pro anonyma, priste se za svuj velice duchaplny prispevek aspon podepis. jinak, It's all about love je film, kterej se natacel asi v roce 2000, tudiz, to film novy neni, ale nejnovejsi film s Joaquin bude Walk the line, ktery bude u nas mit premieru, doufam, snad zacatkem pristiho roku. Bude tam hrat countryovyho zpevaka Johnnyho Cashe.
  • to si myslíš ty!
  • neni moc dobrej
  • bomba!

OKRSEK 49 JE BOMBA! PREJ MÁ NOVEJ FILM -IT"A ABOUT ALL LOVE- (ZA VŠECHNO MŮŽE LÁSKA)! NEVÍTE O TOM NĚCO?DÍÍÍÍK
  • hmmmmm

No a vo tom to je !!!!!!!!!
  • skoda

hmmm...skoda, ze tohle je jediny, o co vsem fanynkam jde..
  • JOOOOOOOO

JEN SE MOC NEDELEJTE!!!!!!! VEZMU SI HO JÁ A JE MI FUK CO SI MYSLÍTE! KATEŘINA PHOENIX: TO ZNÍ SKVIELE-NE ?? PAK VÁM NAPÍŠU JAKEJ JE V POSTELI-JO???
  • cte se to wah-keen
  • Lidičky nevite nahodou jak se přesně čte jeho křestní jmeno?????
  • joquin phoenix

lidičky kukněte se na OKRSEK 49 tam to záhrál krásně.
  • Joaquin

Obdivuju ho. Je hrozně zvláštní a vyjímečnej. A navíc roztomilej. Myslim si, že je to hodně zajímavej člověk a umí se skvěle vžít do svojí role. Já ho uznávám jako nejlepšího herce ze všech
  • uplne s tebou souhlasim, pro me je taky vyjimecnej a neprehlednutelnej, ale nevim, jak to je s ostatnimi, kdyz ho tu vetsina lidi v CR nezna, nebo aspon podle jmena ne:-((
  • no, zdaleka jsem neviděla všechny filmy, hodně jich ani neznám, ale co vím, tak tenhle člověk umí zaujmout a nemusí ani promluvit. má neuvěřitelné charisma, takže ať hraje kohokoli v čemkoli, každý si ho všimne. tohoto chlapíka prostě nejde přehlédnout. sice ho nemiluju, ale ráda se podívám na každý jeho film.
  • mno...je to kusanec a parádně hraje.
  • Je to fakt kusan ať si myslí kdo chce co chce je to BOREC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit