Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyslovuje se jeho jmeno:Choakin Fínix je to divný ale je to tím že je Portorikánec *14*
  • Můžu se zeptat bydlí zde někdo v Chrudimi nebo v Pardubickem kraji *7*
  • pro Ninu

tak tos trochu nedala bo se to čte uakín. Slyšela jsem to na vlastní uši-na dvd Vesnice v bonusech *14*
  • pro Angie

Tak nevim já sem to slyšela v ukázce na HBO Okrsku 49.Kde bydlíš četla jsem že máš WALK THE LINE *4*
  • pro Ninu

tak to je čudné *7* Bydlim v Ostravě-docela daleko *9* jo,Walk the line mám-před chvilkou sem se na něj dodívala *14* kámošky maj ze mě prdel-že pry nedělám nic jiného,než že se na to divam...no jo,nemůžu si pomoct *1*
  • pro Ninu

vlastně jestli máš ICQ tak ti můžu Walk the line poslat!!!Ale bude to trvat hóóóódně dlouho...
  • pro Angie

ICQ mám ale nejsem ještě registrovaná možná to bude trochu trvat mám ted nějaký problémy s počítačemů.Já zase pořád dokola koukám na Okrsek 49 taky mi holky říkají že jsem na hlavu,ale já prostě nemůžu odolat.WALK THE LINE sem ještě neviděla a strašně chtěla kvůli tomu jak tam zpívá. *1* *15*
  • Podvod

Nemohu si pomoct, ale přijde mi, že na nás Joaquin hraje pěknou habaďůru, ačkoliv bych to ještě dnešní odpoledne netvrdila. Když jsem teprve dnes vyděla ten jeho výstup u Lettermana, bylo mi ho velice líto, protože sama vím, jak je člověku v takové situaci. Nikdo by se přece nenechával zesměšňovat a už vůbec ne lidi z showbussinesu. Nicméně po přečtení komentářů na toto téma jsem si ještě jednou pustila to video a dívala se na pár detailů. Tak třeba všimněte si, že když se lidé smějí včetně Lettermana, skloní Joaquin hlavu a taky se mu trochu nadzvednou koutky úst. Teprve po druhým zkouknutí mi došlo, že přesně o to mu šlo, abych se chytila do sítě. Prostě mi přijde, že každý den se doma směje pod fousy (a to doslova) nad hloupostí lidí, kteří si fakt myslí, že je na tom špatně. Až dotočí ten jeho dokument, tak se všichni ti co tomu věří zasmějí nad vlastní hloupostí a pak za to, co teď už dlouhou dobu předvádí musí dostat minimálně nějakou cenu. Otázkou u mě ale stejně zůstává, jestli to co si myslím je vlastně pravda...
    • Re: Podvod

Konečně to alespoň někomu došlo :) Pozdě, ale přeci :)
    • Re: Podvod

Už to jeho BYE! GOOD je přece směšné.
  • pro Ninu

O.k.,tak mi kdyžtak napiš tvoje ICQ,až ti pojede.Joaq ve Walk the line nemá chybu-a jeho zpěv taky ne *3* Takže se máš na co těšit *1* A vidělas Vesnici?Sice tam Joaquin moc prostoru nemá,ale taky se na to ráda dívám 8) to sem ráda,že je někdo takový závislák jako já *1* Akorát mě štve,že nevyhrál toho Oscara-když vyhrála Reese(hrála sice dobře,ale podle mě nic zázračného),tak on měl mít oscara jistého! *16* kašlu na to,Joaq je prostě nejcharismatější a nejlepší chlap na světě a to mi žádná akademie nevymluví *14*
  • pro Angie

Vesnici jsem viděla slušelo mu to tam.Toho Oscara měl dostat taky mě to štve.Viděla jsi 8mm tam mu to taky hodně sluší s těma modrýma vlasama.Dík za ten WALK THE LINE až se počítač pořádně rozchodí tak napíšu. *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit