-
pro Ninu
jo v 8mm je action,mám ráda drsňáky *15* Nevíš něco o filmu We own the night?teď někdy se myslim začal točit...Sem psala do Premiery a oni mi odepsali,že o něm ještě žádné info nemaj a že "se mu budou v budoucnu dostatečně věnovat" Tak to mi řekli hodně...Už teď se těším,až ten film uvidím *14* Ale to bude ještě dlooouho trvat *9* -
Poplach!!!Hledala jsem ňáké obrázky z předávání Oscarů a na jednom sem viděla Joaquinečka s ňákou ženskou! *16* Byla horší než Topaz Green-a to je co říct.Někdy fuckt dost pochybuju o jeho vkusu *13*
-
=)
Myslím si, že tolik dobrých herců a zpěváku ve světě moc není...=) i když není zrovna kde jaký krasavec, má něco navrh a to se v dnešní době cení...Mě přitáhl k obrazovce u filmu : Walk tha line..♥ ten film mám velice ráda. Získal si mě tím když ve filmu zazpíval písničku Cry Cry Cry, když sem ho slyšela zpívat neodolala jsem a musela jsem film dokoukat do konce, od té doby jsem film viděla asi 14x a pořád se mi nepřestal líbit...:) Hrozně se mi líbí, v jakém podání s elegancí, a šarmem zahrál Johnnyho Cashe =) sem unešená, v mé generaci by se soudilo že na 15 let, bych poslouchala nějkaý Hip Hop nebo Rap, ale on mě přivedl ke stylu 40-60 let...:) samozdřejmě neposlouchám jen to ;) .... ale jen díky němu, neposlouchám sprosté písničky bez nějakého nadání :) ...myslím si, že je velice dobrý jako herec i jako zpěvák...:) *4* -
-
walk the line je úžasný ale opravdu bych nesouhlasila s tím, že to není krasavec :D vždycky to býval pěkný chlap a nádherný je i teď
-
-
Přesně tak, je to hezkej chlap a navíc má to čemu se říká charisma.
-
-
-
anelka
Jeho brácha se někomu znelíbil, a tak he sejmuli. V tak mladém věku. Odpočívej v pokoji -
ještě něco o té bouračce: v Rytmu života bylo, že kdyby nebyl přivázanej, tak by to asi nepřežil!!!!!!! *16*
-
pro Ninu
jak vypadala?!Hrozně!!! *8* podívej se sama-http://www.imdb.com/name/nm0001618/#actor taky bych dost ráda věděla,co je to za ženskou... *7* -
pro Arwen
Něděs mě!!!to bych nepřežila!Ale nakonec se mu naštěstí nic nestalo,ne?ten svět je ale nebezpečný-měly bychom Joaquina zavřít do trezoru a hlídat ho ve dne v noci! *1* -
pro Jenny
Už jsem viděla tu ženskou *10* Co to je za zjev *16* *5* -
pro Ninu
Tak to bych taky ráda věděla...Když už musí mít ženskou,tak proč si nemůže najít aspoň ňákou hezkou?!! -
To víš on hledá někoho na zbytek života a než nikoho najde tak bude hnusnej a starej a ani si nic neužije. *9*