-
radka
raduš ja mam nove icq:407068943 tak mi napiš jo??? papa *3* *1* -
ale tady nikdo není proti Johnnymu!!!!jen chceme aby Joaquin měl tolik fotak jako on ,tolik hlasů,a taky byl v top 5!a top 10 osobností!!!ja proti němu nic nemam a dneska jsem pro něj hlasovala tak zitra tu možna bude jeho foto!a mam ha rada a vážím si ho jako herce *9* *4* jo a JOaquin tu tento tyden možna bude mit další nove fotky asi 30.tak hlasujte.papapapa mějte se smějte se! *1* *1*
-
Co furt mate proti deppovi?Je to užasny a skvely herec stejne jako Joaquin-podle mě je super,že je tam nekdo jako oni dva a ne same lamy typu Piit a Bloom *9*
-
Tak to je fakt uspech,jen tak dal *3* at uz se dostane aspon do te 10. *4* Papa
-
33
Takže no jinak jsem si všimla že JOaquin je na 33místě v top osobnostech což je uspěch když jsem sem byla poprve pohyboval se na spodnějších příčkách! *3* -
:)Radka.K
Ahojky Raduš no jo tak tady ho maš 364-297-570.Doufam že toho nezneužije někdo jinej!No ale sice tu nikdo nechodí tak se moc neobávám:)Jo dík za ty pochvaly no :)ale tak už jsem se nemohla divat na to jak je v top5 furt nějakej depp,a další známé tváře!Sice mi depp nevadi ale...tak ahojte všichni a mějte se pěkně!! *4* *4* *3* -
Janulko,jestli chces,napis mi svoje icq a muzem pokecat,co ty na to? *3* *4* *3* *1* *4*
-
Čau Janulko,ses docela super.Diky moc za to hlasovani,za ty fotky a za to vsechno co pro nej delas.Snad nekdy pokecame *4*
-
Jo,tk to ja taky.Hlavně at zůstane takovej,jakej je *3* *4* *14* *3*
-
No tak to jsem zvědava jak to dneska oslaví!No taky bych mu chtěla popřat nejlepe osobně:)!Doufam že už si najde nějakou tu babu a bude štastnej!!!! *3* *3* *4*