Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bez pochyb.

je dokonalej.málo platný.
  • foto

jeééé děkuju žes tu něco přidala ja mam hodně fotek doma ale nejde mi to tu přidat přitom velikost je dobra jak co tak bych ti něco poslala ....no ale zaleží to na tobě:)) Tak jinak všechny zdravím:) *3* *4*
    • Re: foto

Pošli mi to a já to prubnu to tam dát. *3*
  • Svatá pravda..........

no jo............ v civilu je k sežrání....... škoda že tu není slintající smajlík......
  • DALŠÍ NOVÉ FOTEČKY

ahpjky, další nové fotky sem přidala, tak už se teším co vy ny to, sehnala jsem totiž nějaké jak nakupuje a vypadá tam prostě úžasně. Prostě je božskej i v civilu. Ježiš, já z něho úplně teču, žádnej se mu nevyrovná. *5* *3*
    • Re: DALŠÍ NOVÉ FOTEČKY

tak tu s tim nákupem mi tam nedali, ach jo *5* *16* *8* . ale zkusim to znova
  • New fotky

Zdar fanynkám, přidala jsem několik foteček, tak se snad budete kochati *3* *5*
  • ...

...........ani mi nemluv *14*
  • OOOOOOOOOOH!!!!!!!

já mám z něho orgáč jen ho vidím!!!!! *1*
    • Re: OOOOOOOOOOH!!!!!!!

Tak to jsme dvě, a myslím, že se k nám přidá spousta dalších *14* *8*
  • Volte Walk the line na Seznamu!!

Ahoj,
    jestli chcete Joaquina podpořit, tak hlasujte pro Walk The Line na Seznamu. Tady je link. Díky.

http://www.novinky.cz/10/ 76/53.html

Nevíte náhodou s kým teď chodí? Já sem něco zaslechla Eva Mendes a nebo Katie Parfet - taková hnusná blondýna modelka. Viděla sem fotku na americkém webu, jak ¨jde s nějakou blond holkou, hubená (ty prsa taky byly nějaký divně hubený pod tím vytahaným svetrem). Poslední zaručená byla ta Topaz Page-Green, s tou teda chodil docela dlouho, co
  • top 10

No, tak jak to sleduju, tak nám ten náš Phoenix hezky stoupá v TOP 10 OSOBNOSTI, ještě před pár dny měl jen 445 návštěv a teď je to už skoro 1000. Jen tak dál *3* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší