-
jjj
A jedna otazecka nevite nahodou kde bydli ja nasla ze v New Yorku a pak zase ze v L.A.
Bydlim ten v USA a kvuli nemu se klidne prestehuju:-D *3* -
jjj
Mile obdivovatelky,
nejenze skvele vypada ale ma i bozi hlas.....rozhodne doporucuji Walk The Line v anglictine. A navic ty pisnicky i pry zpivat.
*14* -
já ho žeru
ja ho upe nejvíc žeru jen když se na něj podívám na nějaký fotce *14* uaaaa, představte si, kdybyste ho měli jen pro sebe!!já bych ho asi olíbala!!a dalši,dalsí věci!!z něj prostě nemůžu, je nejkrásnější *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ahoj
Já z toho rozčarování zapomela pozdravit *8* AHOJ.Tak on ma babu??? *9* Skoda,ale mate pravdu,ze by uz mohl pustit koreny *1* -
Mňamimňam
Tak tomu říkám kus...je to jeden z nejhezčích mužskejch co jsem viděla...podle mého vkusu. *14* *14* -
KDE?!?!?!?!?
kde jsi to nabrala????? *7* -
Nová velká láska
Tak je to tady, jmenuje se katie Parfet, 23 let, blonďatá a chodí na universitu (nějaké metodologie nebo co) a prý kromě toho že je "georgeous" tak je prý i velmi inteligentní. A dokonce se snad i k němu nastěhovala. Potkal ji někde v klubu s Markem Wahlbergem a prý ji vyznal hluboké city. Je to potvrzené. Ach jo, to se prostě někdo umí narodit *9* *9* -
-
Re: Nová velká láska
Holky já jsem taaaaak štastná, že si konečně někoho našel!!!! *15* *15* tak se nám snad konečně doopravdy zamiloval!!!! *14* *14* -
Re: Nová velká láska
A ty mu to snad nepřeješ??!Já mu to přeju je už ve věku kdy by už někoho měl mít...takže doufam že mu to vyjde no *4*
-
-
Proč tam nedaj všechny fotky, co jsem do galerie přidala? A zrovna takový dobrý jsou. Snad je tam ještě dají *8* -
Premiéry
Tak jsem zjistila na netu, že film Reservation road by se měl začít hrát až někdy na podzim tohoto roku a to ještě ke všemu v Americe a to další - We own the night, je také drama, krimi a snad i trochu mystery (aspoň to všude píšou) a to by snad se mělo taky hrát tenhle rok, ale znáte to, nikdy se neví. Jsem zklamaná, myslela jsem, že to bude už v létě. *9* *9* -
On nám šedivý
Holky, on nám šedivý, všimla jsem si toho na fotkách, kterými sem se probírala. Snad se mi je podaří sem dát. -
-
Re: On nám šedivý
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ -
-
Re: Re: On nám šedivý
ano, je to tak. je jenom škoda, že mi tam ty fotky nepřidali, snad je tam ještě frknou. Teda ne že by mu to neslušelo, je ještě takovej víc živočišnej *14* , ale na druhou stranu je to takový divný pocit, co ?! A taky přibírá na váze. Ale je to pořád nelepší kus chlapa *5*
-
-