-
Kitten
Tak tomu říkám chlap! Joaquin je naprosto nejúžasnější *14* I když bych si to hned s tou jeho přítelkyní vyměnila, tak mu s ní přeju hodně štěstí. Zaslouží si to strašně moc! Má obrovský charisma a je tak opravdovej... -
:)
Lidi tak v pátek na Nově hraje Gladiátor...já vím že všichni jste ho už asi viděli ale i přesto ...těším se na ten film uplně nejvíc , protože ten hereckej výkon všech je uplně fantastickej :) *3* *5* -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14* -
-
Re: HANS MATHESON:)))
Já ho vidím na vlastní oči každej pátek a sobotu u nás v Brně v klubu Bastila za barem a nestačí mi ani těch 10hodin na něj civět. /Dokonalá podoba/ *8*
-
-
Joaquin
Joaquin je skvely herec a ma uzasne charisma.jenom by mohl projevit lepsi vkus pri vybirani tech svych anorektickych bab,nebo budu muset zhubnout *1* P.S. od te doby,co jsem ho videla,miluju kluky s takovym roštepem jako ma on-je to desne sexy *14* -
....
Ahoooj Janulko,ty máš nový icq?kdyztak mi napis pls dekuju....jinak zdravím všechny věrný fanynky:-)))) *1* *1* *4* *4* *3* *15* -
-
Re: ....
jj mam ty yo ....no jsem to nějak poto ....tady je moje nový 369609656!!!!pls přidej si mě at pokecame :-D
-
-
...
Wau,teda,že sem těch lidí ale píše... *16* -
roštep
Ahoj holky, dívam se, že máte přehled! Nevíte, jestli má tu jizvu opravdu od roštěpu rtu nedo patra??? -
-
Re: roštep
Ahoj, jo, prej to má už od porodu, takže asi naštěstí nedodělanej roštěp *4* -
-
Re: Re: roštep
pokud je to rozštěp, tak rozštěp rtu. Rozštěp patra není na první pohled viditelný. Zdá se, že se jedná o neúplný nebo naznačený rozštěp. Ale i ten se musí operovat. A pokud je to rozštěp, pak plastický chirurg odvedl vynikající práci. Škoda jen, že tato vrozená vývojová vada je dědičná... -
-
Re: Re: Re: roštep
Dědičná je ale co sem četl tak šance je 1:20 že bude mít dítě taky rozštěp. -
Re: Re: Re: roštep
a neznamena to ze kdyz ma restep ze nemuze mit mimca?? *9*
-
-
-
-
dalsi film
We Own the Night (2007) -
......
*9* Já mu tu holku asi pojedu vymluvit!!Ne,kecám,přeju mu to i když bych ho nejradši měla jen a jen pro sebe je tak skvělej a nádhernej a výbornej herec,že to snad ani dál nejde... *14* *14* a souhlasim s tou slečnou co tu psala,že by ho nejradši olíbala a bůhví co...Jo,to já bych toho taky využila,mít ho doma na gauči *3* *1* -
souhlas
*3* jjjj fakt dobrý film,souhlasím *4* walk the line *14*