-
Joaquin
Ahoj nevite jestli chodi pořad s Evou Mendez?Ale asi ne že?No jinak jsem viděla walk the line a musim řict že tam hral výborně i Rees zahrala skvěle!Těším se na jeho další film!! *4* -
Hm joo
Joaquin má takové velké charisma až to zamrazí... já osobně myslím že mezi jeho největší role paří v 8MM, Gladiatorovi, a Walk the line jsem hodně hodně zvědavá co nám ukáže v We Own The Night... prozatím jsem slyšela jen samou chválu na jeho herecký výkon v tomto filmu, ale překonat Gladiatora a Walk The Line bude myslim rpo něj hodně těžká horaaa -
krasavec joaqin mmmmmmiiiiilllluuuujjjjiiiii hhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooo *14*
-
machírek
je to fakt super machírek,jeho filmečky jsou boží a on celkove je malý metroušek *5* *8* -
Joaqin
Ten Joaqin Phoneix je fakt kus pekneho chlapika a v tom filmu gladiator je fakt bozi *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *5* -
Hm jo
4uste lidi nevíte kdy bude premiera v česku we own the night?kuju -
ahoj, nevíte někdo kde Joaquin bydlí? *7* Četla jsem že teď bydlí snad v NY . diky za odpověď. *5*
-
-
Re:
Někde jsem četla, že žije v pronajatém apartmá v New Yorku v domě, kde žije i jeho sestra, Cassey Affleck a nějaký režisér, co režíroval Vesnici a Znamení. V Los Angeles by měl mít jen zastupující agenturu, takže tam asi ne.
-
-
Joaquin je nejlepší!!!!!Je prostě skvělej,zlatej a krásnej!!!!!! *3*
-
jeee sqělej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
pro Elis
já jsem z Dolan - to je kousek od Olomouce.