Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro Catling

Já se učím anglicky a německy.Sem z Chrudimi a ty?
  • pro Elis

konečně někdo normální a kým si mužu popovidat v češtině - učím se totiž německy.
  • Nevim o co tu jde,ale pokud si tady někdo hraje na nějaky angličtináře tak je trochu mimo.Vím že všechno co jste tu napsali v anglicky tak si umim představit jak ste to hledali pracně ve slovníku.Tak si sakra na nic nehrajte když na to nemate a nepište sem nějaky trapárny abyste na sebe aspon trochu zapusobily.
  • OH MAN!

Topaz: you want to speak in English, yea?
  • sorry, I wrote Topaz instead of Eveek, sorry. *3*
  • sorry for the typo there, its not bumb, but dumb! Sorry, you might not have understood otherwise... *1*
  • Agree

Hahahha, are you wonder if they can to speak English? To understand him? *4*
  • To Catling: LOL, kiss my hairy ass, you fucking bumb slut. *1*
  • Jen dotaz

Kdyby se "nějakýmu smrtelníkovi" snad i podařilo ho sbalit, tak co byste s ním udělaly? Nechaly byste tu chudinku žít? Jako, já doufam že jo, i když vy vypadáte jako banda kurviček, který ho chtěj za každou cenu *16*
  • Hmmm souhlasim

Já sem moc nechodim, a je to tim, že se tady řeší jen samé blbosti. Jediná věc, která tady snad ještě nepadla byla o délce jeho penisu! *1* *15* Ale ani bych se nedivila, kdybyste to tady nezačly zachvíli řešit. Jsem zvědavá, kdo tady dřív napíše, že se s nim vyspala. Vážně se těšim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit