-
=)
Já ho prostě zbožňuju...ty jeho oči,výraz a vtipnost *14* Strašný fešák a předpokládám, že má hodně fanynek *4* mezi které patřím i já *5* -
Vše nej
Vše nejlepší k narozeninám. Jsi super!!! I love you!!!!!!!!!!! *14* -
♥
je proste ♥ ♥ ♥ ♥ *14* -
Je nejlepší
Jé Joe Flangan je prostě nejlepší ze všech jak hraje Johna Sepparda v Stargate Atlanris. *14* Miluju ho *14* -
-
Re: Je nejlepší
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
napište něco
mohlo by se sem něco napsat když je to diskuzní fórum. Třeba něco o našem milovaném podplukovníkovi Johnu Sheppardovi. Co vy nato? *3* -
-
Re: napište něco
Souhlasím, ale kde začít? Je toho tolik co říci *1* -
-
Re: Re: napište něco
Tak třeba že John Sheppard je neohrožený, krásný, inteligentní.... *14* -
-
Re: Re: Re: napište něco
hrozne moc ho miluju -
Re: Re: Re: napište něco
Apsolutně souhlasím a ty jeho oči *14* -
-
Re: Re: Re: Re: napište něco
Já fakt miluju ten jeho roztomilej kukuč. Už se těšim až si zase pustim Atlantis. To prostě žeru... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: napište něco
To i já už aby bylo 28. *15*
-
-
-
-
-
-
:-)
Je to úžasnej herec to se nedá popřít:-) -
Joe je dobrej!
Jo a Joe je fak dobrej herec. Jeden z nejlepších (těch je tak akorát). Nejradši mám ty jeho výrazy, u těch se někdy dost směju (viz. můj minulý příspěvek). Rád bych se s ním setkal, stejně jako s ostatními herci ze Stargate: Atlantis.
Ikdyž s Rodnyho bych asi přerazil, kdyby byl tak otravnej a namyšlenej, jako v tom seriálu. *1* -
-
Re: Joe je dobrej!
to jsme dva, kdo by se s nimi hrozne rad setkal, hlavne s joem a rachel
-
-
joe
já ho prostě miluju je to jeden s nejsimpatějších herců kteří můžou být je to nádhernej chlap
*14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: joe
je krasnej... *14*
-
-
i love stargate atlantis *14*
-
Vše nejlepší k narozeninám ve Stargate Atlantis jsi nejlepší ještě s Rononem,Carsonem,Lornem a Fordem