-
Re: Re: joe
jj máte pravdu.. on se povedl.. já ho strašně lowinkám a nikomu ho nedám! *1* .. upe krasnej klučina toto.. já ho MILUJUUUU!! I LOVE JOE!!!♥ *14* -
Re: Re: Re: Joe chodi s Demi!
Kakushka: a ským proboha chodí?? oni jsou všichni volní!!!jak Demi tak Joe... *1* *14* *14* *14* -
Re: Re: Joe chodi s Demi!
jj,taky jsem cetla co Demi napsala na twitter *4* ale neni pravda ze Joe i demi maji nekoho jineho....ani jeden ted zrovna s nikym nechodi,nebo o tom aspon nevim *1* -
Re: Joe chodi s Demi!
Joe s Demi nechodí!Jsou nejlepší kámoši,ae nikdy spolu nechodili!Demi to i psala na svůj twitter...
A navíc Joe i Demi mají někoho jiného... -
Stejný čas
Jupí, kluci mají stejný čas jako my -
Demi teďka psala na twitter že přísahá na svoji kariéru, že to není pravda -
Re: Re: Joe chodi s Demi!
z toho si nic nedelej,ja zesmutnela taky:-)asi to bude tim,ze proste chci aby Joe chodil se mnou,coz se bohuzel nestane...ale chci aby byl stastnej,takze mi nevadi,ze s ni chodi:-) -
MTVEma 2009
http://ema.mtv.tv/artists/jonas_bro thers
kluci jsou nominováni na MTV Ema. tak dejte hlas. je tam napsany Vote, tak klikni. -
Re: Re: Re: Re: Ostrihanej:-)
jj to jeeeeeeee *14* -
jj je lepší ale já jim to přeju ae jak jsem to zjistila tak sem nejak zesmutnela .. nwm proc *9* *15* *15* -
Joe chodi s Demi!
Joe zacal chodit s Demi Lovato,uz je to oficialne potvrzeny *4* ale preju jim to,demi mam moc rada...rozhodne je lepsi nez ta kravizna Camilla.... -
Pomoc!
Holky pomoc, musím Kevovi poslat přání a nic mě nenapadá. A ani nemůžu nic dobrého najít. Kdyžtak pošlete do vzkazů. A nějak do jeho narozek. -
Re: Re: Re: Ostrihanej:-)
óóóóóóóóó!!!! *14* tož to je fešák. -
fanklub
Čauec fanynky Joeínka Jonase *4* Přidala jsem Shanea Graye jako filmovou postavu, tak se plsky přidávejte do fanklubu *3*
Protože onje prostě upe božííííííííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
???
ty jo me sem vubec nejsou dat fotky!!!uz asi petkrat je sem nahravam a porad tady nejsou...co stim zase je? *16* -
Joe:-*
Jinak....Joe je nej klučina na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE JOE!! *14* *14* *14* možná si myslíte že jsem blázen ale do něho!!!!!:D *14* *14* -
!
hele já sem tady taky dala fotky a ještě tu nejsou!!!! *9* -
Re: Re: Ostrihanej:-)
http://jonasphotos.org/ se tady podivej... -
Re: Ostrihanej:-)
Kde jsou fotky? -
Re: Ostrihanej:-)
jj vím...sekne mu to.. *14* *14* *14*