Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ♥♥JoE ♥♥

Ahojky lidi ,mě se taky moc líbí Joe i Nick ,ale kevin se mi moc nelíbí jinak jsou úžasný ve všem..! nejhezčí je stejně Joe ...
  • Joe

Ahojky, hej dneska jsem viděla celej Rock Camp a bylo vážně úúúúúúžžžžžaaaaasssssnnn nnnýýýýý!!!!!! *14* *14* Úplně jsem se dotoho zažrala *14* *14* !! Nevím jak vy ale mě se strášně líbí Joe, Kevin a Nick nejsou špatní, ale Joe je nej!! *14* *14* Vážně ten fakt nejhezčí. *14* *14*
  • ahoj všuchni

ahojky všichni JOE je moc hezký a camp rock taky *14* *14* *4* *8*
  • _sabruska_

zdavím všechny

ahojky lidi viděli jste CampRock je to fakt pecka ,Joe je úplně nejkrásnějšía pak hned Nick ,ael to už víte ..doufám ,že si tady s někým pokecám !..Prostě Jones Brothers Best!!!!
  • :-*

Tenhle film je fakt úpe supr *4* mam Jonase strašně ráda je to best skupina a Nick je strašně moooooc hezkej a Joe samo taky *14* sou úpa úža
  • adela13

hmm

Joe je z nich nejhezčí,pak hned Nick...ale Joe je prostě SUPER *14* *14*
  • sarka311

Re: cauky

HEJ TY si trubka proč to píšeš jemu když si to stejně nepřečte ?? *7* *7*
  • Re: Re: Re: Re: love love love ...

jj jsou fakt suproví....doufám že budou mít někdy v česku koncert.... *14* *14* *14* *14* *14*
  • miley27

Re: Re: Re: love love love ...

The Jonas Brothers jsou fakt super.A hlavně Joe.
  • cauky

ahoj Joe si tak romanticky vis co bych nejraci udelala:ja bych si te rada vzala za partnera do souteze Stardance ahojky tvoje milovana Julinka pa pa i love you.
  • love

¨joe adéla dovrtělová a já tě máme moc moc moc moc rády *14*
  • love

joe love love love love love love love joe
  • negri.baju

¨Musej!

musej prijet!!!!proste musej....jsou prece jonas brothers...nej skupina!!!(teda alespon pro ted)...ale jinak bych si dala jejich konzert...to jo..... *5* ....a hlavne ta jejich imige....jsou kraaaasny.....a maji nejlepsi songy....a camp rock....lepsi i nez hsm!!!!:D!!!!
  • jana291995

je to kus

I LOVE YOU JOE... *14* MOHLI BY PŘIJED K NÁM CO VY NA TO?
  • miluji te Joe Jonasi

JSI MOC MILI P5ILED NA TURNE V BRNE *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: love love love ...

love *4* *14* *14*
  • Re: love love love ...

laska
    *14* *3* *4*
  • lucjnka007

love love love ...

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit