Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bindasova

Re: Re: Joe, Nick....

Punk ne! *1* *13*
  • Re: Re: tere$kua+ joe

jo je aspon dofam ale kdys dela tolik laskavych veci plo ostani *14* *3* . ver mije super klucina *14*
  • Re: Joe, Nick....

po,rock,punk rock
  • Re: joe

joe je upe super kluk a nick taky....ale joe je super fajn kluk *14* *1* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *15* *4*
  • joe

joe moc miluji je nejhezci a Nik je take hezky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • joe jenadhernej

hrozne miluji joe je uplne sladkej milukiiiii ho mooooocccc je nadhernej a verim se se s nim vsichni jednou potkame *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15*
  • Re: kdyje ten koncert a kde??

ja bych to taky chtěla vědět a moc je prostě andělskej *4* *4* *4*
  • Re: Re: joe jonas krasavec

jeee dik si moc hodna *4*
  • Re: joe jonas

ja taky ja ho strazne miluji *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • joe jonas

Joe je úžasnej já ho tak miluju.Jednou se chci stát slavná a chci ho poznat.Já ho šíleně miluju. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
  • Re: tere$kua+ joe

Je Joe fakt tak hodnej, jak se o něm říká? Všechny hollywod stars, co znám to předstíraj, chci věřit, že joe vážně takovej je
  • Re: zdavím všechny

Jonas Brothers jsou moji oblíbenci, už proto,že jsem přesycená Vanessou, Miley. Camp jsem ještě neviděla celý jen to co je na youtube(písničku Play my music a písničce I gotta find you. Té druhé jmenované jsem doslova propadla a Joesephovi tak.V klipu S.O.S se mi nelíbil ale v Camp rock ano. Dá se někde sehnat kalendář JB na rok 2009? A adresa na autogram? DÍKY *3*
  • Re: Re: joe jonas krasavec

joe je skveeeeelyyyyy ja ho lubiiiiiiiim ale.... mozes mi dat tu stranku .... kde sa da stiahnut ten filmik.??? v aj??? a tie titulky teez prosiiiiiiiim *9* *9* *9* nemozem ho najst *9* *9*
  • Re: :-*

joooooooooo to mas pravdu *14* *14* *14* *4* *4* *4* je dabelski *5* hezkej
  • negri.baju

t-music!

hlasujte vsichni ta t-music.com !!! Pro pisen When you look me in the eyes od Jonas Brohters!!! (novinka) *3* !!!sup sup, at je dostaneme aspon do top 5!
  • negri.baju

Re: Joe, Nick....

pop, poprock...ale spise to 1.
  • negri.baju

no ne!

a konecne se to povedlo!!! Jeo uz prekonal Nicka v poctu svych fanoousku!!!!!sme dobry lidi!
  • kalendář 2009

Nevíte kde by se dal sehnat Kalendář JB 2009? A kde autogramy?
    Souhkasí. hsm je strašný slaďák. Až moc. Tam sou všichni nereálně dokonalý...
    Z Camp rock jsem něco viděla na youtube.. ale super filmík *3* *4*
  • dendiskaaa

koncert

zatim žádenj konzert nebude tak neplašte :D
  • Joe, Nick....

Jakej žánr to vlastně hrajou? Kdyby měli koncert chci tam být

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit