Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Joe dokonalost největší milujůů mooc:o*

a na čem ho dávaly? *3*
  • negri.baju

Re: kdyje ten koncert a kde??

ja tedy o nejakym konzertu v cr nwm a to si to peclive hlidam...nick pry ani nevi, kde je ceska republika....a to se rika, ze je chytrej.... *1*
  • negri.baju

Re: joe jonas krasavec

ahojky..ja jsem si ho taky stahla, ale uz je to nejakej patek...mam ho taky v anglictine a musim rict, ze v aj je to mnohem lepsi, nez v cestine....stahni si na www.titulky.com titulky k ty verzi kterou sis stahla....zadas to tam a das vyhledet....neni to nic slozityho....urřco to zvladnes a ten film si pekne uzijes.... *14* *3*
  • kdyje ten koncert a kde??

cus lidi vy tu mluvite o koncerte a ja bych pls chtela vedet kde,kdy a v kolik chtela bych ho videt ja ho proste zeru *3* *14* *14* miluju ho *14* *3* byla bych vam moc vdecna
  • joe jonas krasavec

je moc moc krasnej,roztomilej a skupina jonas brothers proste super *3* *3* *14* *14* *14* achjo proc neni cech joe?? *9* *9* a film rock tabor mazec stahla jsem si ale anglicky omylem *9* a nwm kde cesky .....ale proste ja se musim furt divat na joe jonase ja ho proste zeru *14* *14* *3* *3* *4* *4* dyztak moje icq 473-919-556 kdybyste nekdo stahl film rock tabor cesky dik *14* *14* *3* *3*
  • MLJ_

►►►♥ On je krásnej ♀ on krásně zpívá ♥ on je nejlepší ♀ on je prostě jednička ... ♥ můj vzor.. nejvíc ♥♥ .. je to BOREC!♥◄◄◄
  • Joe je nejhezčí kluk,co znám ;)

Joe je úpa krásnej,roztomilej a prostě úplně k sežrání... *4* Chtěla bych si s ním někdy v životě alespoň na pár minut popovídat... *14*
  • Re: tere$kua+ joe

Souhlasím *14*
  • tere$kua+ joe

ahojky lidičky, ja jsem terez a zdravím. Stejně jako vy jsi myslím že joe jonas jefakt super klučina, a urcite je moc hodnej. Ma dobre srdce a je to videt! No chtela bych se s ním osobně seznamit proto pojedu asi na jejich koncert. Joe je moje hvězda na nebi, ktera mi dava sílu. Mam ho moc rada. Aspon ho chci 1 videt a obejmout a budu ten nejstastnejs na světě.
  • Joe

Je strašně roztomiloučkej, uplně k sežrání a ten jeho hlas tomu jen dodává. Má překrásnej pohled, až mi z toho naskakuje husí kůže :) *3*
  • negri.baju

narust fan

ahoj, jo joe je fakt k sezrani. a vy, staly fan joeho, vsimli jste si, jak moc se zvysil narust fanousku po premiere camprocku tady v cr? ale chapu je....je fakt jako to tu stoji : dokonalost sama! I need U Joe! *9*
  • ahoooj

joe moooooc krasnej klucina lovujuho *14* *14* *14*
  • Joe Jonas

Miluju ho Joe je fakt bomba úplně ho žeru MILUJU HO MMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLL LLLLLŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ ŮJJJJJJJJJJJJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
  • Joe dokonalost největší milujůů mooc:o*

Héj včera jsem viděla camp rock...uááá tvl nepopsatelně nádherný:o*Joe nádhera nejkrásnějšíí kus úžasný:o*nejkráásnějšíí< ;3peckááá<3:o*miluju nejvíc tvl žeru:o*dokonale nádhernej je nejleší:o*u něho nemam slov:o*pstě dokonalost největšííí:o* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kus

Ahojky lidičky, nevíte o nějakým nejbližším koncertě Jonas Brothers??*IN LOVE* *14* *14* *14* *14*
  • ivas.22

Joe

Joe je opravdu skvělý člověk, ať už na pohled nebo z doslechu lidí, kteří s ním mohli spolupracovat. Že by se našla hvězda, které nevlezla sláva do hlavy natolik??? Každopádně hodně štěstí Joe *14*
  • hlada

hlada

I LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: :-*

Joe jak se más lol pisni si muj idol a gde ted ste pisni an emil muj emil je crazyboy456@seznam.cz
  • :-*

hej ted sem cetla ze budou koncit turne v ČR *14* akorad nevim kdy to turne bude ale stejne je to skvela sprava *15* jinak joe laska myho zivota *14* no kéžby jinak nááááááááádhernej kluk *14*
  • Koncertík

Hojky lidišky, nevíte o nějakým nejbližším koncertě *14* Jonas Brothers *14* ?? Třeba i v Něměcku, nebo v Lodnýně?? Byla bych Vám fakt hodně vděčná!! *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit