-
Re: Re: Camp Rock 2
*1* *1* *1* njn mněla by být supper ) ta dojka ) :D:D -
Re: Camp Rock 2
No teda Camp Rock 2 sem chtěla říct:-) -
Camp Rock 2
No a má se natáčet Camp Rock kde má bejt víc písniček což je podle mýho super *3* -
Lofe SoNg I gotta FiNd you
Uplnee nejkrasnejsi pisnicku co nazpival tak I gotta find you uplne zeruu tento song!!Nejfííc nejpeknejsii pisnicka a zpevak *14*
P.S.Co si myslite vy?? *4* -
Joe
Thy si taky zlatyyyyyyyyyyyyyyy dala by som si povedat *14* -
Re: Re: Re: filmík
ne.....ale říkal to na jetixu :) -
joe
joe je super fakt nikdo nevite kdy maj prijet prosim joe je nejhezci z cele skupiny jonas brothers nick je taky hezkej ale vypada moc mladouckate *14* -
Re: Re: filmík
helee ty si s nímmm mluvil?? *7* *7* *7* -
Re: filmík
zas takhle to neříkal ale říkal že by si ještě v nějákým filmu chtěl zahrát....( a já milsly že je o něj zájem takže určitě něco natočí :) -
filmík
Ahojky mám pro vás novinku, minule Joe říkál že ho ješte v nejakém filmíku uvidíme!!!!SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* -
Konzert
tak co už víte něco víc o tom Konzertě ? *7* -
Re: cauky
a milovaná :D:D lol -
Re: Re: cauky
a ještě k tomu to " Tvoje " no prostě úlet *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: cauky
njn, a když už tak to piš anglicky :D:D:D *1* -
Re: Joe je nejhezčí kluk,co znám ;)
a uníš perfektně anglicky ? *3* *3* -
joe
skvely jestli prijedou zŕak by to bylo dibry ja je zboznuji *14* *14* *14* a doufam ze se ted v hitparade dostanou na 1 kisto *15* *15* *15* *15* -
konzert v čt
to jjeeeeeeee hhhhhhhhuuuuuussssttyyy kdyby prijeli a nevite kdy presne:::::: *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: tere$kua+joe
A kde to říkali že přijedou jestli to vyjdee?? *14* *1* *7* -
Re: Re: tere$kua+joe
no jo, jenže kdyby to vyšlo tak ve kterým mněstě by se " hrálo ?" v praze nebo v brně..... a tam já se nedostanu .....jsem z kruškých hor :( *9* *9* -
Re: tere$kua+joe
Jak o sem prijedou joer to rikalllllllllllllllll