Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Languages

Hi, Joe which language you speak?

P.S: I love you joe is cool.. *14* *14* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • joe jonas

me se ze zacatku nelibyli ale ted sem do nich uplne zblaznena mam je na mobylu na stene na pc a tak podobne me se o nich i zdalo asi jsem blazen ale nevim to urcite tak mi o tom napiste *1* .bylo by to krasne chodit s joem je to jenom sen ale ale....krasnoulinkaty co myslite???chtela by jsem byt eva farna v tom londyne jak byla kdyz vydela poprve jonas brothers ta musela cumet jako prase ja by jsem nevedela co mam rict skoda ze nebydlim v lost englest urcite by jste taky chtely?no nic tak papa a napiste *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: laska

ted si na to kapla
  • myckyboys

Re: Re: Re: Re: Re: laska

hele povídej si o čem chceš , ale tady nikde neni napsáno co se tady má řešit, jesli jeho songy ,nebo jeho krása nebo já nevim co. tak si tady řeš co chceš a ostatní nech ať si řešej něco svýho, jasný ? Jinak odsud vypadni !!! *5* a neser boha
  • joe

miluji joe je takovy zlaticko a spivaji hezky jsou vsichni 3 supr jsem zveDAVA JAK DOPADNOU V HITPARADE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: laska

OMG!vyste upa poťouchlí!místo abyste hodnotili hudbu tak hodnotíte krásu!ježiš a nemusíte tady ty sví city říkat!to nikoho nezajíma.tady si lidi chtěj povídat o jejich hudbě vy oslice! *13* *9* žejo lidišky? *3*
  • danisqa

joe

ja nevim lidi jako je peknej ne je klasnej ale ja uz videla kluka ktery je mu strasne podobnej jako ale joe je nejpeknejsi v camp rocku ale jinak kdyz byl na koncert jonas brothers living the dream tak tam byl hnusnej
  • danisqa

Re: Re: Lofe SoNg I gotta FiNd you

start the party is best 4ever
  • danisqa

Re: I LOVE JOE JONAS

tak to asi tezko jedinej koncert maji v evrope s avril ale to neni v cesku ale jinak nejzadanejsi vstupenky jsou na jetix
  • I LOVE JOE JONAS

on je uzesnej on je proste sexy on je upe roztomilej ....ja ho miluju a urcite nejsem jedina kdo si to mysli....me se strasne libi pisnicky jonasu oni sou vsici supr ae joe upe nejvic nemam pravdu?? joe jonas is very very sexy.....a jeste doufam ze sem prijedou na koncik ptz ja bych byla prvni ktera bych si koupila vsstupenku *14* *14* *14* *14* *1*
  • myckyboys

Re: Re: Re: laska

nj, každej na to má právo, mně se holka nelíbí mně se líbí Joe ( a nestydim se za to ) a klidně se o to s tebou o to "podělim. Takže: "Miluji Joea Jonase" a souhlasim s tebou že je moc hezkej :) zatim... *14* *14* *14*
  • myckyboys

Re: miluji Joa Jonase

nejsi sama *14* *1*
  • Re: Re: laska

ses pako nebo co kazdej ma pravo ukazat sve city,vzdyt tobe se taky musi libit nejaka holka ne a neboj se o to podelit sice je to jenom sen ale krasny sen tak si to laskave uvedom nez napises takovou blbost a jestli bto nepochopis ses pekne natvrdlej a je moc peknej tak jdi dohaje cao *4*
  • bindasova

miluji Joa Jonase

Miluji ho !! *14* *14* *14*
  • Tereza

miluji joe je ten nej kluk na svete nediivim se ze ho chce tolik holek a neni fuj *14* *14* *14* *14*
  • myckyboys

Re: laska

nejsi sama ?) ale proč mu to píšeš zrovna sem ? ( on si to nepřečta, a když už tak mu to napiš anglicky :) *1*
  • laska

mam te moc moc rada joe*14* *14* *14*
  • laska

mam te moc rada *14* *14* *14*
  • myckyboys

Re: Lofe SoNg I gotta FiNd you

njn, ta je taky good *14* *4*
  • myckyboys

Re: Re: Re: Camp Rock 2

*dvojka
    *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: