Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm..:)

Ty jo, on je fakt frajer!! *1*
  • Re: joe je sladkej

máš pravdu
  • kecupina

joe

Joe Joenas je prostě super. *14*
  • Re: Joe love

Prej chodíí s Camillou Belle...=( *9* *7* *9*
  • Joe love

Joe je nejkrasnejsi a ko rika ze ne tak at de vy vite a joe je proste bozi! *14* *14* *14*

mas pravdu joe jonas je nejkrasnejsi kluk *14* *14* *14* a niksdo ho nebude ponizovat *13* *13*

teda smrad!! *15* *15* *15* *15*
  • joe je sladkej

jj joe je nejhezci kluk na svete!! *14* *14* *14* *14* a jestli tady ho bude nekdo pomlouvat tak bezte do prdele a neserte at tu neni velky smarad!! *15* *15* *16* nemam pravdu lidicky??!! *3* *3*
  • jondik

joe

sladoučkej joe je nádhernej moc se mi líbí ty jo já ho mrtě žeru! *14* *14* *14* *14* nemá chbu kluci by śe od něj měli učit! *14* *1* *1*
  • Re: joe jonas

Ahojky tady diana.. Je vidět že se ti taky líběj Johnas Brothers. Namáš nejaký Obrázky a nebo Plakáty?? já je totiž zbíram já je moluju johnas brothest tak kdyby si mela-mel tak pls domluvíme se !! a nebo kdyby si mel-mela známí plosím delam to jako koupi... tak pls
  • fuj tokio hotel!!

ahoj koupila jsem si bravo a tam je za darek privesek s rameckem na foto a mam tam JOEA!!a je tam pro me hrozny clanek ze jonas brothers se mozna daji dohromady s tokio hotelem fuuj tokio hotel doufam ze jonas brothers budou chytri a neudelajito jinach bych se zblaznila!! *9* *9*
  • Re: joe

jo já to samí hej ale mam ten púokoj celej od nich a povleceni mam jejich a rodice mi to vsechno udelalay na zet mi namalovali jonas brothers a mam jejich plakáty i povlecení i veci tasky atd............. *14*
  • bombastyk

avoj on uupeeeee bombastyk miluju ho du tam na konert juuuuuuuuu v lete 2009 a nikdo ho nebude spinit *13* *14*
  • jondik

Re: joe jonas

To bylo skvělí já ho mrtě žeru hezčího kluka sem nepoznala je to zlatí! *14* *14* já zněj nemůžu z toho usměvu kdo je n tom podobně tak napište na icq:366-478-988! *14* *14* *14*
  • katulenka34

joe jonas

njn my klukse má jel do usa na jonasky ale říkal že jim skusí říct aby byli tady v čr kež by *14*
  • priscilla

Ahoj

Odepište paka. *16* *16*
  • priscilla

Ahoj

Jste vážně praštěný.Fakt úplný paka.Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • priscilla

Ahoj

Nejste trochu praštěný? *16*
  • Re: Re: joe jonas

jaka ewa *7*
  • Re: Re: joe je dokonalej

to je fakt ja ho tak moc mioc moc moc miiluju *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit