Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: joe

miluju ho na pořád a toho pocitu se nevzdám *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Miljuji Joa Jonase

já ho miluju jeste víc *14* *14* *14* *14* já ho miluju nejvíc *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: muj manzilek

já ho taky strašně lavuju *14* *14* *14* upe upe o miluju *14* *14* a nemá hoolku super *3* *3* *14* já sem do něj blázen *14* *14* *14* *14* *14* miluju ho nejvíc na světě *14* *14* *14*
  • Re: Re: muj manzilek

JJ, taky bych mu nějakou takovou holku přála *14* ........je tk sladkej *14* *14*
  • Re: Re: Re: Joe love

¨Ty si pičus debile nezávid mu že je hezkej
  • Re: Re: Miljuji Joa Jonase

No to těžko já jsenm byla na každém a mám fotky CD a podpisy
  • Re: Joe love

miluju ho *14* *14* *14* *14* je to nej kluk nasvete *14*
  • s DEMI LOVATO NECHODÍ

oni spolu jen kámošej to nevíš ty trubka asi nejsi dost *4* informovana *3* nemá holku tak to konečně pochopte *4* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *8*
  • JOE HOLKU NEMÁ

ahojky joe ted holku nemá protože má hodně práce *3* *3* ale chtela sem se zeptat nevíte kdyy JB maj koncert v ČR?, *7* takže se holkynebojte holku nemááá *9* *14* *14*
  • Re: Re: Miljuji Joa Jonase

HELE JÁ POTŘEBUJU NUTNĚ POMOC NEVÍTE KDY MAJ KONCERT JB U NÁS V PRAZE???? *7* *7* *7* *7* *7* *7* JÁ TO NWM ALE STRASNE TAM CHCI *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Joe love

on s ni nechodi chodi s demi lovatop
  • Re: Miljuji Joa Jonase

to si vjenom myslis protoze m si druha az po me ja sem byla uz na 3é jejich koncertech po celi zemi takze
    *13*
  • bindasova

Re: muj manzilek

Tak zaprvé Joe by asi nikdy nechtel chodit s nekým jako si ty,protože nemá rád namyšlený lidi jako si ty a zvlast ne ty kteří by se vozili po jeho sláve,protože takový lidi jsou fakt hnusný.A já bych Joevovi přála nekoho s dobrým srdíčkem protože sem do neho ale totálne zamilovaná.
  • Re: Re: Joe love

jo je to blbý a ta holka je hnusná kráva!!! *5* *16* *1*
  • muj manzilek

hej lidi ae to je muj manzilek *14* ja ho miluju *14* a nikdo mi neveme *15* *1* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • joe jonas a jeho brachove

Joe Jonas je prekrasny kluk ale jeho barachove jsou o Nick je o 2% hnusnejsi a Kevin o 5% *14*
  • bindasova

Miljuji Joa Jonase

Miluji Joa Jonase a mám ráda i jeho bráchy!!!!!!!!!!!!! Jsem jejich nejvetší fanynka. *14* *14* *14* *14* *14*
  • joe

proc je tak bozi ja ho miluju nemuzu si pomoct a je tak krasny frajer a proste je bozi ma krasny hlas *14* *14* *14* miluji ho *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kecupina

Re: fuj tokio hotel!!

Já to viděla taky je to strašný. A už jenom to, že to o nich někdo může dovolit tvrdit. To oni by nikdy neudělali. To už by se rovnou mohli.... A to by byla škoda!!!
  • Re: Ahoj

a co si ty no co???? *10* *10* *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit