-
hlasne te!!
pls dej mi hlas....na http://wenisek13.blog.cz/0901/2-kol o sem tam jako ajulina...dik moc *14* -
..........................
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 -
Re: Re: joe je dokonalej
no jasne je bozi *14* taky sem smutna ze neni cech *9* ale je mocinky pekny *14* -
Re: joe je dokonalej
máš úplnou pravdu..je překrásnej,nádherně zpívá,je dobrej herec..škoda že neni čech *10* ale já ho miluju *14* *14* *3* -
joe jonas
joe je vazne prekrasnej -
Re: Re: Re: tere$kua+joe
pls kdybyste vedeli presne informace ze tady budou tak mi pls napiste na email:smizuzi@seznam.cz a nebo na icq 473-919-556 byla bych vam moc vdecna *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: laska
vzkaz pro adiQnebo jak se jmenuje!!!nemusime mluvit o hudbe a jestli nevis tak jsme holky a ty sou trochu jine !!takze mluvime jak je pekny tak laskave drz hubu a jestli vadi tak tvuj problem muzem si psat co chcem! *8* *5* -
Re: joe je dokonalej
jo a zapomela sem dodat ze je i vtipny!! *1* -
joe je dokonalej
joe je dokonalej kluk je hezky ne je prekrasny,je uzasny herec,uzasne zpiva a myslim ze je urcite chytry *7* *15* *14* -
JOE!!!!
Taky ho miluju:) *14* *14* -
Re: Re: Re: I LOVE JOE JONAS
ja ho taky miluju *4* *3* *14* *14* -
miluji ho
ja ho proste miluju je tak sladkej *14* *14* -
Re: joe jonas
jo to je normalni *4* jsme na tom stejne *1* -
Re: joe jonas
TO JE NORMÁLNÍ já sem se o ně ze začátku taky nezajímala ale teď??? no ty víš svý...njn ta ewa se teda má:-D -
Re: Re: Re: Re: laska
já jsem ale kluk ::D -
Re: Jonas Brothers
inzeráty se dávaj jinam *1* -
Jonas Brothers
jsou vážně užásní,Joe je krásný,Nick zase roztomiley...nejvíc se mi líbí Joe...ten je *14* *14* já je cu domů....a cu ještě diney channel...kdyžtak pište na email nebo na ICQ:415572551 *1* -
♥JB♥
Joea uplně žeru, je krásnej. Sem do nich upe blázen má 9 jejich plkátu pak fotky, trika mooc je LoWuJu :D *14* *14* -
Re: Re: I LOVE JOE JONAS
Ja se nemuzu dockat az budou v Cesku.Ja miluju Joaho. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *4* *15* *15* *8* *8* -
joe
me se taky ze zacatku nelibili myslela jsem si ze jsou trapny ale ted je porad posloucham a mam zed plnou jejich plakatu a na pocitaci je mam na plose josou uzasny miluji je a to asi kazda co jsem chodi *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* *15*