-
Re: Re: mg :D
Přesně do prdele!! *8* -
Re: Re: Joe and Ashley - BIG LOVE
ty si běž máš pracu kolem tyče!! *15* -
Re: Re: Re: Jonas
Když jsem správce a píšeš tam kravinky tak to budu mazat! *16* CHUDINKO KTERÁ ZÁVIDÍ ASHLEYNCE *8* -
Re: mg :D
Ježiši marja normálně tebe se nikdo nezbaví faganko! *8* Ashley je náhodou hodná holka a co o ní čteš v časopisech tak nevěř protože to jsou bláboli bláboli chápeš nevíš jaká je doopravdy!!Sakra!! *8* ale určitě je hodná!! *16* *16* -
mg :D
MG! Joe s kým to zas chodíš? :D s jakousi kurvou který přefikla celý hollywood, která tě využívá, jde ji o prachy, bez makeupu vypadá jak fuj :D ty uši fuj, ten nos :D ty červené vlasy. :D vždyť vypadá na 40 let :D:D a to nemluvím o tom jak se chová k fanouškům Joea *13* .. vážně, at se Joe zpamatuje, protože ho ničí! *9* *15* -
Re: Joe and Ashley - BIG LOVE
tož děvka, co jiného *1* -
Re: Re: Jonas
Lucynko tak to jdi vysvětlit, těm blbým fanynkám Ashley, oni evidentně neví co je to názor :D furt mažou koment a myslí si jak jsou husté :D sice mám tak trošku tvrdší názory ale jsou to pravdivé názory a jsou to také furt názory tak co *15* *15* -
Joe je úplně nej zpěvák
Joe Jonas je úplně nejlepší zpěvák pod sluncem :D. Jsem zamilovaná až po uši *14* *14* *14* *14* -
joe
miluju ho ja skělej *14* *14* *14* -
Re: Jonas
Já ho nemám ráda vůbec , připadá mi takovej divnej .Je to můj názor takže jestli mi tu začnete nadávat tak jste ... protože člověk může říct svůj názor ! -
♥
Z Jonasů nejroztomilejší *3* -
joe
He is handsome:)) -
Jonas
Nemám ho moc ráda ... Kvůli němu všichni nadávaj Ashley Greene. Copak ona za to může že s ním chodí?Rozhodně ne protože to si zas až tak člověk nevybere .. *14* Jinak mi vůbec nevadí a je i docela hezkej *3* -
Joe
Joe sladoučkej -
Re: Joe
Je fakt sladkej *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: zadany
no to určitě a já sem si psala s Hannou Montanou xD si trapná někdo se jenom za někho vydává a i kdyby ho Joe měl tak by na něho určitě neměl čas. *13* -
Re: JOE JONAS
Heleď nechci tě ňák urazit....ale jestli ten jeho Skype vůbec máš tak...poslala bys mi jej?
Jestli jo prosimtě na email:
Roxy-enn@seznam.cz
Děkuji moc
Joe je ten nejhezčí kluk na světě *14* *14* -
Re: JOE JONAS V SWAC
blik já to zjistila už v Srpnu..:D -
Re: Hustýýý
Ahojík prý máš icq od Joea.das mi ho prosim?strasne je to muj idol diky zatim ahoj *4* -
Re: Re: Re: zadany
HAHAHA ASI NEJSEM TAK BLBA KDYŽ JSEM SI S NIM PSALA