-
....
happy B-DAY Joe .... We love you ..♥♥ -
joe
skvely jestli prijedou zŕak by to bylo dibry ja je zboznuji *14* *14* *14* a doufam ze se ted v hitparade dostanou na 1 kisto *15* *15* *15* *15* -
Hustýýý
hustýýý normálně věřte mi nebo ne ale mám na joea ICQ!!! včera jsem si s nim psala a je to opravdu on a jestli ho nekdo chce tak at mi napise na email -
-
Re: Hustýýý
Ahojík prý máš icq od Joea.das mi ho prosim?strasne je to muj idol diky zatim ahoj *4* -
Re: Hustýýý
uplně ti věřím!! :D
-
-
zadany
Joe chodi s Ashley Green! slusi jim to spolu! -
-
Re: zadany
Mě se spolu moc nelíbí. S Demi byli tisíckrát hezčí pár! Ale kdo ví jak to bude tak za měsíc....vždyť ty holky mění jak fusky *1* *1* *1* -
-
Re: Re: zadany
On se k Ashley nehodí...Souhlasím s luida
-
-
Re: zadany
to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jo a jestli nekdo chce jeho icq ja ho mam tak at mi napise na mail -
-
Re: Re: zadany
tak to ti fakt věřím že máš jeho icq. V Americe totiž icq vůbec nemaj *4* -
-
Re: Re: Re: zadany
HAHAHA ASI NEJSEM TAK BLBA KDYŽ JSEM SI S NIM PSALA -
Re: Re: Re: zadany
mno v Americe ICQ maj, ale má ho tak strašně málo lidí a řekla bych, že JOe ho určitě mít nebude, a když jo, tak to 100% nebude on *4* -
-
Re: Re: Re: Re: zadany
je to on verte mi -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zadany
no to určitě a já sem si psala s Hannou Montanou xD si trapná někdo se jenom za někho vydává a i kdyby ho Joe měl tak by na něho určitě neměl čas. *13*
-
-
-
-
-
-
Sou krásný všichni
Všichni jsou moc skvělí a tečka. *4* -
Konzert
tak co už víte něco víc o tom Konzertě ? *7* -
pomoc!
prosím vás jak jse se dostaly do fanklubu Joea Jonase??prosím řekně te mi to *4* -
-
Re: pomoc!
taky bych chěla cvědět napsáát séém ploosíím *3*
-
-
JONAS do ČR
Chcete Jonásky do ČR???
Tak hlasujte tu: http://tweeter.faxo.com/Jonas_Broth ers_World_Tour_2
Jsme na druhém místě. Přece se nenecháme předhonit nějakýma blbýma Turkama! *1* -
-
Re: JONAS do ČR
joooooooooooooo moc je tu chci ale už jsme na 10. místě *9* -
Re: JONAS do ČR
bohužel už na třetím *9*
-
-
filmík
Ahojky mám pro vás novinku, minule Joe říkál že ho ješte v nejakém filmíku uvidíme!!!!SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* -
-
Re: filmík
zas takhle to neříkal ale říkal že by si ještě v nějákým filmu chtěl zahrát....( a já milsly že je o něj zájem takže určitě něco natočí :) -
-
Re: Re: filmík
helee ty si s nímmm mluvil?? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: filmík
ne.....ale říkal to na jetixu :)
-
-
-
-
Re: Re: Re: camp rock -
přesně mo je slova *14*