-
JOEEEEE
JOE JE UPA BOŽÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* FAKT NNAADDHHEERRNNYY!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A TA CAMILLA BELL JE NA NEHO MOCINKY STARÁÁ!!!NECHÁPU JAK S NÍ MŮŽE CHODIT???? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: JOEEEEE
ale on s ní nechodí tak co tu meleš?? *7* -
Re: JOEEEEE
jo já si myslím že se k němu hodí víc demi lovato *14* *14* moc se mi líbí když jsou spolu -
-
Re: Re: JOEEEEE
demi lovato se k němu mocinky nehodí demi má moc velikou pusu *4*
-
-
-
Kontakt
Ahojte.´Jestli se chcete ohledne Joe Jonase neco zeptat tak piste na e-mail:Kacenkaa777@seznam.cz a maji tam byt dve a kdyby ste nevedely.Nebo na e-mail Viki.Krej@seznam.cz nejaky si vyberte a PISTE,PISTE A PISTE PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM!!!!!ráda na vse odpovím. *3* *3* *3* -
joe pláče:(
tady joe pláče!! *9* při písničce 'I GOTTA FIND YOU *9* *9* *9* je mi ho líto *9* *9* http://www.youtube.com/watch?v=aOGEBvKMU6A -
-
Re: joe pláče:(
chudáček =o(
-
-
Aha
Jako Joea beru je v pohode.Ale totalne nechapu co dela mezi top 10 hercu, vubec neumi hrat.Coz me dost nasralo, at si zpiva ale at nehraje -
laska
mam te moc rada *14* *14* *14* -
JOE
Lidi on je proste k *14* -
-
Re: JOE
miluju jeho! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: JOE
je to prostě kus chlapíka nejradší bych ho svalila do postele aaaaaaaaaaaa *14*
-
-
Re: JOE jonas
joe je upe boží *14* *14* *14* *14* miluju ho!!! *14* *14* *14*
-
-
20
joe uz zitra bude mit 20 to se nezda zhe -
laska
mam te moc moc rada joe*14* *14* *14* -
-
Re: laska
nejsi sama ?) ale proč mu to píšeš zrovna sem ? ( on si to nepřečta, a když už tak mu to napiš anglicky :) *1* -
-
Re: Re: laska
ses pako nebo co kazdej ma pravo ukazat sve city,vzdyt tobe se taky musi libit nejaka holka ne a neboj se o to podelit sice je to jenom sen ale krasny sen tak si to laskave uvedom nez napises takovou blbost a jestli bto nepochopis ses pekne natvrdlej a je moc peknej tak jdi dohaje cao *4* -
-
Re: Re: Re: laska
ted si na to kapla -
-
Re: Re: Re: Re: laska
já jsem ale kluk ::D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: laska
myckyboys:ty jsi gej když se ti líbí joe?? *15* -
vzkaz pro adiQnebo jak se jmenuje!!!nemusime mluvit o hudbe a jestli nevis tak jsme holky a ty sou trochu jine !!takze mluvime jak je pekny tak laskave drz hubu a jestli vadi tak tvuj problem muzem si psat co chcem! *8* *5*
-
-
-
Re: Re: Re: laska
nj, každej na to má právo, mně se holka nelíbí mně se líbí Joe ( a nestydim se za to ) a klidně se o to s tebou o to "podělim. Takže: "Miluji Joea Jonase" a souhlasim s tebou že je moc hezkej :) zatim... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: laska
OMG!vyste upa poťouchlí!místo abyste hodnotili hudbu tak hodnotíte krásu!ježiš a nemusíte tady ty sví city říkat!to nikoho nezajíma.tady si lidi chtěj povídat o jejich hudbě vy oslice! *13* *9* žejo lidišky? *3* -
-
hele povídej si o čem chceš , ale tady nikde neni napsáno co se tady má řešit, jesli jeho songy ,nebo jeho krása nebo já nevim co. tak si tady řeš co chceš a ostatní nech ať si řešej něco svýho, jasný ? Jinak odsud vypadni !!! *5* a neser boha
-
-
-
-
-
-
škoda
z nějakýho článku jsem vyvodila že jim normálně chodí maili, tak by mě zajímalo kde je sehnat myslím že by jsme si rozuměli máme stejný záliby. -
joe ma 20
vsetko najlepsie k narodeninam *3* *1*