-
Tereza
miluji joe je ten nej kluk na svete nediivim se ze ho chce tolik holek a neni fuj *14* *14* *14* *14* -
happy birthay
vse nej joe nemuzu uverit zhe uz mu je 20 -
miluji Joa Jonase
Miluji ho !! *14* *14* *14* -
-
Re: miluji Joa Jonase
nejsi sama *14* *1*
-
-
Happy birthday **
Vsechno nej *14* -
JOE JONAS
on je tak krasnej proste k sezreni ja vim ze to bude znit blaznive ale chtela by sem bydlet v los engles *14* *14* *14* *4* *4* *14* *15* -
Joejicku vse nej!!
joe přeji tu vse nej *14* hlavne zdravicka stesti a lasky!!i kdyz bych to nebyla ja *9* *9* *9* a na camillu se vyprdni nestoji za to *4* lowuju te!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Joejicku vse nej!!
ja nechapu proc to pises jako mu kdys si to cist nebude ale neresto a s tou camillou mas pravdu a uz randi to je dobre jako ne pro nas ale pro neho musi se odreagovat -
-
Re: Re: Joejicku vse nej!!
no a co tak to sem pisu!!ja vim ze to neuvidi a nebude tomu rozumet *1* ale napsat to snad muzu ne *7* *1*
-
-
-
JJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ja by sem chtela bejt slavna abysem se s nim alespon znala a nejradsi by sem s nim chodila je tak krasnej a nejvic kdyz ma hezky nahore rovny a dole takyvi zahnuty je proste krasnej ale Nick a Kevin jsou btaky nadherny ale nejvic Joe je proste super *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *1* *1* *1* -
-
Re: JJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEE
joe pstě upe neeeeeeeeeejj nemá na nej nekdo e-mail?? -
-
Re: Re: JJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEE
mno co na to rict.......... *7* sem do tebe blazen *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* co takhl nekdy napsat ico a pokecame *1* *1*
-
-
-
joe
Všechno nej k narozkám -
HB
Happy Birthday Joe!!! :) -
joe
vše nej joe k tvýmkrásným kulatým narozeninám *3*