-
mtm joe= I love Joe
na prvnim místě je joe
na druhém místě je nick
na třetím místě je kevin
:-* mam vas moc rada jonasové
I LOVE YOU -
-
Re: mtm joe= I love Joe
jjjjjjjj!!!!!!!!máš prawdu *3*
-
-
Joe
Joe je moj idol *14* -
-
Re: Joe
Je fakt sladkej *14* *14* *14*
-
-
Joe
Joe 4ever in my heart *4* -
Já ho taky miluju, ale...........
Božínku holky, každá by jsme byla nejradši kdyby přijel do česka zakoukal se do tebe a vzal si tě. Jenže on nemá ponětí že existuješ! A at už je štastnej s kýmkoli tak mu to přeju. A nikdy bych nechtěla, aby byl sám a trápil se. Protože on si to nezaslouží. Je to fakt super kluk. A holka která tohle nepochopí ho asi nemá ráda, protože když někoho miluješ tak, jediný co si přeješ je jeho štěstí. *4* -
-
Re: Já ho taky miluju, ale...........
tleskám ti tleskám si dobrá že si tohhle dokazala napsat já už jsem se stím smířila *5* *3* ( jsem ta co psala ten záchvat -
Re: Já ho taky miluju, ale...........
ježiši co to jako má bejt???di do prdele!!!!!!!!jako já nevim co si myslíš ty ale je docela pochopitelný že když ho miluju tak nechci aby byl s jinou holkou!!zamysli se......!tobě to možná nevadí i když se ti líbí ale nám ostatnim třeba jo *13* *4*
-
-
joe
JOE = 1. nejnádhernější
2.nejmilejši
3.nejhezčí hlas
co psátprostě na něm je všechno úpa boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: joe
A ty svali..... *3* Asi cvičí.....
Trochu mi vadí Camila..... říkám si:*8*
Bože, proč musim bejt v česku a Camila u něj v náručí? *9* Co vy ostatní? -
-
Re: Re: joe
máš pravdu Camilla mi vadí. A Le kdyžto tak chce Joe tak ať. *1* *9* *9* *5* -
Re: Re: joe
jj a cvici *15* a rikal ze ho to bavi *14* *14* *14* *14* milujuho je to buh *15* *3* *4* *4* *14* *14*
-
-
-
Joe
Ahojky, hej dneska jsem viděla celej Rock Camp a bylo vážně úúúúúúžžžžžaaaaasssssnnn nnnýýýýý!!!!!! *14* *14* Úplně jsem se dotoho zažrala *14* *14* !! Nevím jak vy ale mě se strášně líbí Joe, Kevin a Nick nejsou špatní, ale Joe je nej!! *14* *14* Vážně ten fakt nejhezčí. *14* *14* -
sexy
on je tak krásnej..krásně zpívá..je to dobrej herec..a nvíc má sexy tělo..já ho úúúúúpa mocc žeru..on je sexy..I LOVE JOE JONAS....joe jonas=4ewer!!!! *3* *14* a navíc je to nejkrásnější kluk na světě!!!!!!! *4* -
nemá někdo na joea e-mail??? dejte miho pls byla bych vám velmi vděčná *4* -
Joe Jonas
Ahoj lidičky,
jsem asi blázen, protože ho asi nemiluju jako vy. Jako líbí se mi, ale nemůžu říct, že ho miluju. Camp Rock, je super film a seriál. Těším se na druhou část. Jinak, je pravda, že asi neví že existujem, ale i přesto VÍ, že má na celým světě děsně moc fanoušků a fanynek. *4* Nebuďte smutné. Stejně, si najdete někde svoje kluky a budete s nima žít štastně až do smrti. A pak se sami sobě budete smát a vzpomínat, jak jste milovali Joe Jonase. Přála bych to každé z nás, aby se do ní Joe zamiloval, ale kouzla neexistují, maximálně VĚŘTE. *4* Ahoj a držte se. *3* -
-
Re: Joe Jonas
Pěkný to je pěkný je vidět, že nejsi ta pomatená faninka a to je to nejlepší *3* . Takové faninkay mám ráda nic je nevyvede z míry
-
-
joe jonas
JOE JE TAK HUSTEJ!!Nejhezčí kluk na světě. *14* *14* *14*