Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • joe jonas krasavec

je moc moc krasnej,roztomilej a skupina jonas brothers proste super *3* *3* *14* *14* *14* achjo proc neni cech joe?? *9* *9* a film rock tabor mazec stahla jsem si ale anglicky omylem *9* a nwm kde cesky .....ale proste ja se musim furt divat na joe jonase ja ho proste zeru *14* *14* *3* *3* *4* *4* dyztak moje icq 473-919-556 kdybyste nekdo stahl film rock tabor cesky dik *14* *14* *3* *3*
    • negri.baju

Re: joe jonas krasavec

ahojky..ja jsem si ho taky stahla, ale uz je to nejakej patek...mam ho taky v anglictine a musim rict, ze v aj je to mnohem lepsi, nez v cestine....stahni si na www.titulky.com titulky k ty verzi kterou sis stahla....zadas to tam a das vyhledet....neni to nic slozityho....urřco to zvladnes a ten film si pekne uzijes.... *14* *3*
      • Re: Re: joe jonas krasavec

jeee dik si moc hodna *4*
      • Re: Re: joe jonas krasavec

joe je skveeeeelyyyyy ja ho lubiiiiiiiim ale.... mozes mi dat tu stranku .... kde sa da stiahnut ten filmik.??? v aj??? a tie titulky teez prosiiiiiiiim *9* *9* *9* nemozem ho najst *9* *9*
  • :-)

Joe v poslední době vůbec nenosí svůj prstýnek čistoty! *4*
    • Re: :-)

jj všila jsem si ! :( doufám že ho jenom ztratil ! :( :D
      • Re: Re: :-)

je pravda, že ten prstýnek nenosí, ale zase je lež, že ho ztratil...Joe ten prstýnek nenosí, porušil ten jejich zákon, že ,,sex až po svadbě" a že na důkaz toho, nosí ty prstýnky...ale on to prostě porušil...když chodil s Demi tak se s ní údajně vyspal....sorry jestli jsem tu někoho zklamala pravdou nebo tak...ale Joe to jak chodil s Demi napsal na svůj pravej facebook...
        • Re: Re: Re: :-)

jaký je jeho pravej facebook? a kde jsi to četla? já vim trochu víc otázek ale v časopisu in psali že jenom s vírou dokážou všechno překonat tak to nechápu jak to mohl porušit. *16* *16*
      • Re: Re: :-)

tak to taky doufám
  • nikita

zdardy lidičkyyyyy nevítte něco o joe jonasovi plase napište čaukyyyyyyyyyy *14* *4* love you proněj samovřejmě
  • Vse nejlepsi!!

Vsechno nejlepsi Joe-... i love you!!...You are the best!!! *14* *14* *14*
  • -lentilka.cz-

Od ŠtĚpÁnKy ♥

_JoE_oN jE pRoStĚ zTěLeSnĚnÍ dOkOnAlOsTi_BůH vŠeCh BoHů_NeJkRáSnĚjŠí Na SvĚtĚ_nWm JaKeJ jE vÁš NáZoR, aE jÁ hO bOmBaStIcKy MiLuJu!!!_ :-* =o* >>IN LOVE<< *14*
    • melounek123

Re: Od ŠtĚpÁnKy ♥

YÁ JSEM NA TOM STEJNĚ KÉŽ BY BYDLELY V ČR *14* *14* *14* *14* *14*
    • rad0vka19

Re: Od ŠtĚpÁnKy ♥

máš úplnou pravdu!!!!!!!!!!!! *3* *14*
    • miluju ho

on je to nejkrássnějí na celým světě *14* *14* *14* *14* *14* tvl já ho upe žeru *14* *14* *14* šokda jen že nejedou sem do čech *9* *9* neznáte někdo good fanklub?? *14* *14* *14*
  • n mnkm.jlSD

ano máš pravdu je k *14* *14* *14*
  • NAPIŠTE ADRIENNĚ!

AHOJKY NAPIŠTE TAKY KOMENTÍK K ADRIENNE WILKINSON POKUD JÍ NEZNÁTE OKOMENTUJTE ASPON JEJÍ FOTKY§
    DÍKY VŠEN CO NAPÍŠOU ASPON KOMENTÍK!
    • Re: NAPIŠTE ADRIENNĚ!

přesně!napište jí aspon 1 komentík snažně prosim!!!!!!!!!!!!!!!!
  • joe jonas

me se ze zacatku nelibyli ale ted sem do nich uplne zblaznena mam je na mobylu na stene na pc a tak podobne me se o nich i zdalo asi jsem blazen ale nevim to urcite tak mi o tom napiste *1* .bylo by to krasne chodit s joem je to jenom sen ale ale....krasnoulinkaty co myslite???chtela by jsem byt eva farna v tom londyne jak byla kdyz vydela poprve jonas brothers ta musela cumet jako prase ja by jsem nevedela co mam rict skoda ze nebydlim v lost englest urcite by jste taky chtely?no nic tak papa a napiste *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: joe jonas

jo to je normalni *4* jsme na tom stejne *1*
    • misulle.sramek

Re: joe jonas

TO JE NORMÁLNÍ já sem se o ně ze začátku taky nezajímala ale teď??? no ty víš svý...njn ta ewa se teda má:-D
      • Re: Re: joe jonas

jaka ewa *7*
  • rosslinda

Joe

Joe sladoučkej
  • joe

Dneska 3. června má v rádiích premiéru see no more to je jedna písnička z novýho alba joea jonase

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit