-
Joe Jonas
Moje platonická láska ..jestli se to tak dá říci :-)Je proostě kráásnej :-)Jestli přijedou do Česka tak na jejich koncert 100% jdu jako =)Taky mu přeju atˇje štastnej s jakoukoli :-)Smyřte se holky že ani jedna z nás ho mít nebude ..jee prostě dokonalej takže nám nezbývá nic jiného než o něm jen snít :-) *3* *14* *4* -
-
Re: Joe Jonas
MÁŠ ÚPLNOU PRAVVDŮŮŮ !!! ale já ho tam milujůůů že pořád musííím nadavat na tu Camillu... *1* *1* -
-
Re: Re: Joe Jonas
Nejsi sama *8*
-
-
-
jen snít,???
Jen snít *7*Jen snít,to se nedá to se potřebuje i vyzkoušet *15* žejo holky *3* pche jen snít ale na druhou stranu máš pravdu kdo z nás (nato jste možná ani nepomysleli) umí mluvit plynule ANGLICKY *9* *9* *9* *9* AGRH..... to se angličani nemužou učit CZECH *7* *7* *7* -
-
Re: jen snít,???
no přesně!!!máš prwdu *3*
-
-
laska
Hej vite ze Joe Jonas chodi z 1 hokou a neni to Demi Lovato a te holce je 22 roku.
Kevin je zasnoubeny od roku 2009.
Nick taky ma holku a nenito Hannah Montana. *9* -
-
Re: laska
je to slena -
no až na jeden detail, hannah montana je vymyšlená postava neexistuje!Kdyžtak je to MILEY CYRUS!
A nechápu že to řešíš, nemůžeš nic vědět *9* -
-
Re: Re: laska
a navíc ty puťko já jsem psala TŘEBA!!!! tak se nejdřív nauč číst a pak komentuj ostatní *9* já alespoň vím něco narozdíl od tebe a tenhle komentář sis klidně mohla strčit do řiti není to snad jedno?? no pro tebe je to asi závažná chyba a jedno ti to jak vidím není *13*
-
-
to vi kazdej kterej se zejima o jonas brothers *3* -
hmmm...Joe chodí s Camillou Belle (BOHUŽEL !!!) Kevin s Daniel a Nick ten by s nikím chodit neměl podle toho jak jsem informovaná... -
-
Nick chodil se Selenou,ale už se rozešli.Joe a Camilla spolu chodili,ale už ne a Kevin a Danielle se nedávno rozešli. -
-
Re: Re: Re: laska
Páni!!! Tolik holek a žádnej sex!!! Čekají na tu pravou(a možná manželku)!! -
Jo a Joe má new holku...
-
-
on chodi se selenou gomez -
-
podle jednoho casopisu a podle fotek tak ano radeji bych Nika videla s Miley Selena je virumelkovana kráva *1* -
-
Re: Re: Re: Re: laska
neniiii selena je super lepsi nez miley ale stim ze bi mu to vic sluselo s miley mas pravdu
-
-
-
Nick o tom se spekuluje bud chodi se Selenou Gomez nebo s Miley podle me by mu to spis sluselo s Miley *1*
-
-
-
=**♥
spapat ho!! =) =) =) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ♥ -
bomba
on je sice bomba ale nick je jeste hezci nez joe na nekterejch fotkach je uplne k sezrani *14* *14* -
-
Re: bomba
Pravda, pravda, Nick je hezčí, ale jak Joe tak Kevin máj něco do sebe. Já mám takovou teorii: Kdyby se ti tři spojili dohromady tak z toho vznikne dokonalý kluk snů *15* -
-
Re: Re: bomba
To není pravda, že je Nick hezčí...Joe je nejkrásnější!!!Miluju hooo!!! *14* -
-
Re: Re: Re: bomba
no to teda neni nick je nejkrásnejsi kluk na celim svete je bomba je vsechno no neda popsat on je ten kluk snu zejoooo musite to uznat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: bomba
Nick je hezkej, ale Joe je hezčí *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bomba
ježíš vy tady řešite uplně něco nereálnýho spamatujte se lidi !! *1* *1* i když Joe je hezkej -
nn Joe je nejhezčí!! *3* *14* *14* *13* *1* *1* xPPP -
no to teda není nick je nej z celí skupiny *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
Re: Re: Re: bomba
anoo přesně.. Joe je nej!! ♥♥ *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: bomba
Všeci tři jsou naprosto roztomilí *14* , Joe je vtipný, Kevin šašek a Nick je prostě roztomilý *14* -
-
Kevin šašek?!?! Joe je přece šašek
-
-
-
-
-
-
je to kus
I LOVE YOU JOE... *14* MOHLI BY PŘIJED K NÁM CO VY NA TO? -
-
jsem do něho blázen
je uplne super, sexy atd
winar *14* *14* *3* *1* -
-
Re: jsem do něho blázen
jo žitno nechces byt fanouškem???joa ja sem taky tak muzez byt taky bez na hlavni stranu joa a pak tam klikni na chci byt fanouškem a pak uz jsi *16* -
Re: jsem do něho blázen
žitno maš pravdu uz sem te konecne nasla to jsem ja hostaška *3*
-
-
-
Co to má bejt
holky proč se skoro hádáte když je vám to k ničemu možná že ho uvidíte ale vy jste promě ho vzduch vím mě se taky líbí ale nekecám mu do života (na internetu) at jsi je s kým chce *13* -
Joe & Camilla
Od té doby, co je Joe s Camillou se změnil z roztomilého klučiny v chlapa, co má kreditku a ženskou. Když jsem viděla jejich fotky, jak jsou na nákupech, tak jsem si přála být na Camilliným místě! Mít chlapa, kterej jde na dlooooooooouhý nákupy a ještě ochotně nosí tašky, to je DAR! Holky nechte je být! Jsou spolu šťastní a to je hlavní! Až se rozejdou, tak bude mít Joe zlomený srdíčko a to snad nechcete, ne? -
:-*
Tenhle film je fakt úpe supr *4* mam Jonase strašně ráda je to best skupina a Nick je strašně moooooc hezkej a Joe samo taky *14* sou úpa úža -
-
xD joe
miluju joeho a nesnášímdemi lovato v tom filmu se smála jako kobyla!! *10* *10* štěstí že spolu dooprady nechoděj *4* chcipni demi lovato *16* *16* -
Re: :-*
joooooooooo to mas pravdu *14* *14* *14* *4* *4* *4* je dabelski *5* hezkej
-
-
zdavím všechny
ahojky lidi viděli jste CampRock je to fakt pecka ,Joe je úplně nejkrásnějšía pak hned Nick ,ael to už víte ..doufám ,že si tady s někým pokecám !..Prostě Jones Brothers Best!!!! -
-
Re: zdavím všechny
Jonas Brothers jsou moji oblíbenci, už proto,že jsem přesycená Vanessou, Miley. Camp jsem ještě neviděla celý jen to co je na youtube(písničku Play my music a písničce I gotta find you. Té druhé jmenované jsem doslova propadla a Joesephovi tak.V klipu S.O.S se mi nelíbil ale v Camp rock ano. Dá se někde sehnat kalendář JB na rok 2009? A adresa na autogram? DÍKY *3*
-