Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm..:)

Ty jo, on je fakt frajer!! *1*
  • z.u.z.k.a

juu

1. Michael Jackson
    2. Robert Pattinson
    3. Zac Efron
    4. Oliver James
    5. Enrique Iglesias
    6. Justin Bieber
    7. Jesse McCartney
    8. Joe Jonas
    9. Nick Jonas
    10. Jackson Rathbone

juuu joe je v top 10 a je tu i justin bieber *14* *14* *4*
  • piskot256

Hlasujte pro Joa

Ahoj pls hlasněte pro Joa:http://papirek256.blog.cz/0909/ nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
    d íík moc ;-)
  • joe

proc je tak bozi ja ho miluju nemuzu si pomoct a je tak krasny frajer a proste je bozi ma krasny hlas *14* *14* *14* miluji ho *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • volfik-joe-mucq

Re: joe

No yeee...Joe..._MuCq_ No emam slov...jako tenhle klucina je klaaasneej...:-* Heey a jejich pisnicky nemaj chybu...no treba when you look me in the eyes..ta je bombasticka *15*
      • z.u.z.k.a

Re: Re: joe

jj máte pravdu.. on se povedl.. já ho strašně lowinkám a nikomu ho nedám! *1* .. upe krasnej klučina toto.. já ho MILUJUUUU!! I LOVE JOE!!!♥ *14*
    • Re: joe je můj miláček

tvl já ho tak miluju *14* *14* *14* *14* ani nevíte jak *14* *14* *14* je to ten nej kluk na světě *14* *14* rodičům se prostě poved *15* *15* *15* *14* *14* *1*
    • Re: joe

miluju ho na pořád a toho pocitu se nevzdám *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • joe je upe bůh

miiiiiiiiillllllluuujuuuuu joeho nejvíííc *14* *14* *14* *14*
        • Re: joe je upe bůh

neřekla bych ... *1* *13*
      • joe je upe bůh

miiiiiiiiillllllluuujuuuuu joeho nejvíííc *14* *14* *14* *14*
  • bindasova

Miljuji Joa Jonase

Miluji Joa Jonase a mám ráda i jeho bráchy!!!!!!!!!!!!! Jsem jejich nejvetší fanynka. *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Miljuji Joa Jonase

heledta on je fakt výstavní kousek *14* *14* *14* ty jeho vlasy *14* *14* *14* oči *14* *14* pusinka *14* *14* *14* on se prostě poved *14* *14* miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

já ho miluju jeste víc *14* *14* *14* *14* já ho miluju nejvíc *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Miljuji Joa Jonase

hele holka joa se píše správně joe!!! *13* *4*

to si vjenom myslis protoze m si druha az po me ja sem byla uz na 3é jejich koncertech po celi zemi takze
      *13*

nevíte kdy maj koncert v praze??? *7* *7*

No to těžko já jsenm byla na každém a mám fotky CD a podpisy
        • Re: Re: Re: Miljuji Joa Jonase

kdy maj koncert v čechách???? ty vole kdomá podpis???kdy maj ten kocert v praze pls odepiste *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *9* *9* *9* *9*

HELE JÁ POTŘEBUJU NUTNĚ POMOC NEVÍTE KDY MAJ KONCERT JB U NÁS V PRAZE???? *7* *7* *7* *7* *7* *7* JÁ TO NWM ALE STRASNE TAM CHCI *14* *14* *14* *14*
  • !!!

A ty ho snad znáš?Já si myslim že ne ho nezná skoro nikdo!!! *10* *10* *10*
    • monass

Re: !!!

no sak ho nikdo nezna to mas jako pravdu ale na youtube je toho dost a kdys se divas na ty videa tak ve vsek si dela prdell
    • 19ashley

Re: !!!

a proč by ho nemohla milovat??já ho taky miluju!!!stačí se kouknout třeba na youtube nebo si o něm něco přečíst v časáku a dojde ti že je prostě neeeeeeeeeej! *4*
  • dcsd

AAAA Lady-Jonas se zblaznila *9*
    • Re: dcsd

jj zblaznila jsem se ...ale do Joeíííííííkaaaaaa:-) *1*
  • muj manzilek

hej lidi ae to je muj manzilek *14* ja ho miluju *14* a nikdo mi neveme *15* *1* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: muj manzilek

tosi asi mislyš že seš jediná kdo joe miluje
    • kecupina

Re: muj manzilek

Hele holky nehádejte se. Mě se taky líbí(a to strašně moc to by jste měli vidět můj pokoj) Ale vsadím se že ani s jednou z nás chodit nebude natož aby si jí vzal.
      Je to sic krutá realita ale uvědomte si to že je to tak! *8*
    • Lofeee

Já tě upe miluju *14* seš nejkrásnější *14* amáš nejúžasnější hlas na celým světě *3* *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: muj manzilek

já ho taky strašně lavuju *14* *14* *14* upe upe o miluju *14* *14* a nemá hoolku super *3* *3* *14* já sem do něj blázen *14* *14* *14* *14* *14* miluju ho nejvíc na světě *14* *14* *14*
    • bindasova

Re: muj manzilek

Tak zaprvé Joe by asi nikdy nechtel chodit s nekým jako si ty,protože nemá rád namyšlený lidi jako si ty a zvlast ne ty kteří by se vozili po jeho sláve,protože takový lidi jsou fakt hnusný.A já bych Joevovi přála nekoho s dobrým srdíčkem protože sem do neho ale totálne zamilovaná.
      • Re: Re: muj manzilek

heledte joe by nechodilani s jednou z vás *1* *1* páč není debil aby chdil z bláznivou fanynkou *14* *14* ale jestli ste normál a jenom h milujete *14* *14* tak možná mate šanci jako já *14* *14* miluju ho nejvííííííícceee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • bindasova

Re: Re: Re: muj manzilek

Máš pravdu,já jsem jedna z jeho obdivovatelek ale kdyby to po me chtel abych abych prestala byt jeho obdivotelkou udelala bych pro neho cokoliv.I když Já bych pro neho udelala cokoliv i ted!
      • Re: Re: muj manzilek

JJ, taky bych mu nějakou takovou holku přála *14* ........je tk sladkej *14* *14*
  • luida

tattoo?

Heji Joe má tetování??????? Na tý fotce do půl těla tam má kříž na ruce!!!!!!!
    • kakushka

Re: tattoo?

Ne...Joe nemá tattoo!Ta fotka je fotomontáž,to není Joeovo tělo...
      • luida

Re: Re: tattoo?

Ježiš, už jsem se lekla. Ale sluší mu to, myslím to tělo, ten kříž se mi nelíbí!
        • monass

Re: Re: Re: tattoo?

proc se ti nelibi aspon bi on mel tetovani vis protoze oni sou vsichni takovi sladousci
          • luida

Re: Re: Re: Re: tattoo?

kdyby aspoň něco hezčího, kříž beru, ae tenhle je hnusnej! Já mám taky tetování, aspoň bych nebyla sama. Ale myslím, že si to kvůli t svý víře nedovolí. Vždyť chcou zůstat do svatby panicema!!!!!!! Ale naštěstí se to Kevovi blíží,ten musí bejt šťastnej! *1* *1*
            • luida

Re: Re: Re: Re: Re: tattoo?

Když s někým chodíš, tak si myslíš, že s ním musíš hned spát???????? Já taky chodila s klukama a nespala jsem s nima!!!! Třeba to fakt chtěl vydržet! Nick chodil s Miley a Selenou a určitě spolu nespali!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: tattoo?

a ty si myslíš že jeste jsou panici? vem si že Joe chodil s camillou
  • Joe Jonas

Miluju Josepha. :-D *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit