Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikča p

prominte to sem vám dala na kámošku todle ..... .. .... tel: 720316355 *3* *3* *4*
  • nikča p

to když budete hodní *14* a todle když budete zlí *5*
  • z.u.z.k.a

Joe:-*

Jinak....Joe je nej klučina na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE JOE!! *14* *14* *14* možná si myslíte že jsem blázen ale do něho!!!!!:D *14* *14*
  • fanklub

Čauec fanynky Joeínka Jonase *4* Přidala jsem Shanea Graye jako filmovou postavu, tak se plsky přidávejte do fanklubu *3*
    Protože onje prostě upe božííííííííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • luida

Pomoc!

Holky pomoc, musím Kevovi poslat přání a nic mě nenapadá. A ani nemůžu nic dobrého najít. Kdyžtak pošlete do vzkazů. A nějak do jeho narozek.
  • joe jonas

Ahoj lásko moc tě miluju jmenuju se vendula z hradiště jinak tě moc miluju a chtěla by mít s stebou děti
    • Re: joe jonas

Si asi trošku na hlavu ne? Už vidím jak si Joe čte ,,česky´´ tvůj příspěvek a hned za tebou jede *9*
    • Re: joe jonas

tyvole Veruna ty se nezdas *1* *1*
      • bindasova

Re: Re: joe jonas

Tý jo já asi prasknu smíchy *1* *1* *1*
  • áááááááááá

souhlásím Mary *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Joe chodi s Demi!

Joe zacal chodit s Demi Lovato,uz je to oficialne potvrzeny *4* ale preju jim to,demi mam moc rada...rozhodne je lepsi nez ta kravizna Camilla....
    • Re: Joe chodi s Demi!

Demi na twitterru odprisahla na svoji karieru ze to neni pravda!Tak jak to tedy je?!

Joe s Demi nechodí!Jsou nejlepší kámoši,ae nikdy spolu nechodili!Demi to i psala na svůj twitter...
      A navíc Joe i Demi mají někoho jiného...
      • Re: Re: Joe chodi s Demi!

jj,taky jsem cetla co Demi napsala na twitter *4* ale neni pravda ze Joe i demi maji nekoho jineho....ani jeden ted zrovna s nikym nechodi,nebo o tom aspon nevim *1*
        • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Joe chodi s Demi!

Kakushka: a ským proboha chodí?? oni jsou všichni volní!!!jak Demi tak Joe... *1* *14* *14* *14*

Demi teďka psala na twitter že přísahá na svoji kariéru, že to není pravda
    • z.u.z.k.a

Re: Joe chodi s Demi!

jj je lepší ale já jim to přeju ae jak jsem to zjistila tak sem nejak zesmutnela .. nwm proc *9* *15* *15*
      • Re: Re: Joe chodi s Demi!

z toho si nic nedelej,ja zesmutnela taky:-)asi to bude tim,ze proste chci aby Joe chodil se mnou,coz se bohuzel nestane...ale chci aby byl stastnej,takze mi nevadi,ze s ni chodi:-)
  • tereziik

aaa

JOU je proste skvlej a hezkej *14*
  • iloweyoujoejonas

J.O.N.A.S.K.A

MNO Joe je upa boží!!!!¨
    LOWUJU HO!!!
    MUCK :o*
    *14* *14* *4*
    • monass

Re: J.O.N.A.S.K.A

bisme si rozumeli