-
nikča p
prominte to sem vám dala na kámošku todle ..... .. .... tel: 720316355 *3* *3* *4* -
nikča p
to když budete hodní *14* a todle když budete zlí *5* -
Joe:-*
Jinak....Joe je nej klučina na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE JOE!! *14* *14* *14* možná si myslíte že jsem blázen ale do něho!!!!!:D *14* *14* -
fanklub
Čauec fanynky Joeínka Jonase *4* Přidala jsem Shanea Graye jako filmovou postavu, tak se plsky přidávejte do fanklubu *3*
Protože onje prostě upe božííííííííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Pomoc!
Holky pomoc, musím Kevovi poslat přání a nic mě nenapadá. A ani nemůžu nic dobrého najít. Kdyžtak pošlete do vzkazů. A nějak do jeho narozek. -
joe jonas
Ahoj lásko moc tě miluju jmenuju se vendula z hradiště jinak tě moc miluju a chtěla by mít s stebou děti -
-
Re: joe jonas
Si asi trošku na hlavu ne? Už vidím jak si Joe čte ,,česky´´ tvůj příspěvek a hned za tebou jede *9* -
Re: joe jonas
tyvole Veruna ty se nezdas *1* *1* -
-
Re: Re: joe jonas
Tý jo já asi prasknu smíchy *1* *1* *1*
-
-
-
áááááááááá
souhlásím Mary *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Joe chodi s Demi!
Joe zacal chodit s Demi Lovato,uz je to oficialne potvrzeny *4* ale preju jim to,demi mam moc rada...rozhodne je lepsi nez ta kravizna Camilla.... -
-
Re: Joe chodi s Demi!
Demi na twitterru odprisahla na svoji karieru ze to neni pravda!Tak jak to tedy je?! -
Joe s Demi nechodí!Jsou nejlepší kámoši,ae nikdy spolu nechodili!Demi to i psala na svůj twitter...
A navíc Joe i Demi mají někoho jiného... -
-
Re: Re: Joe chodi s Demi!
jj,taky jsem cetla co Demi napsala na twitter *4* ale neni pravda ze Joe i demi maji nekoho jineho....ani jeden ted zrovna s nikym nechodi,nebo o tom aspon nevim *1* -
-
Re: Re: Re: Joe chodi s Demi!
Kakushka: a ským proboha chodí?? oni jsou všichni volní!!!jak Demi tak Joe... *1* *14* *14* *14*
-
-
-
Demi teďka psala na twitter že přísahá na svoji kariéru, že to není pravda -
jj je lepší ale já jim to přeju ae jak jsem to zjistila tak sem nejak zesmutnela .. nwm proc *9* *15* *15* -
-
Re: Re: Joe chodi s Demi!
z toho si nic nedelej,ja zesmutnela taky:-)asi to bude tim,ze proste chci aby Joe chodil se mnou,coz se bohuzel nestane...ale chci aby byl stastnej,takze mi nevadi,ze s ni chodi:-)
-
-
-
aaa
JOU je proste skvlej a hezkej *14* -
J.O.N.A.S.K.A
MNO Joe je upa boží!!!!¨
LOWUJU HO!!!
MUCK :o*
*14* *14* *4* -
-
Re: J.O.N.A.S.K.A