Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak!

tak a dost už mě to nebaví neříkám že já jsem to nepsala ale už dejte pokoj s tím že nawí že existujete klidně by jte mohli jet na koncert říct mu ahoj jak se máš?a on vám odpoví a pak si začnete povídat (třeba) a už bude vědět že existujete! aha, a zase to známé třeba!ale v třeba se taky skrývá trocha štěstí! *4*
  • milujuho85---jw upe boží

miluju ho *14* *14* *14* je upe kláásnej *14* *14* ty vlásky jako upe sQvělej *14* *14* *14* *14* ten komu se nelíbí..nebo ho pomlouvá.je vůl páč on je upe sladkej *14* *14* a hoodnej.. *14* *14* mno komu se nelíbí že???
  • evineska

Joe

On je tak krásnej a má nejúžasnější hlas... *14* *14* *14* *14* *14*
  • z.u.z.k.a

JOE ♥ LOWINKÁM!!

oooh!! on prostě je nej....jak může být někdo tak krásný!! *14* *14* *14* *14* ty oči,vlasy, pusa!! *14* *14* aah já jsem upe blázen!! *14* *14* já mám tolik fotek v mobilu Joea!/! *14* *14* *14*

ps: já jsem asi fakk do něho blázen!! *15* a kdo by nebyl že?? *1* *14* *14*
  • Joe

Caw Joe seš ten nejlepší zpěvák ze všech§ *3* *3* !!!!!!!!prostě seš upa hezkej!a nejvíc jaksi hrál v Camp Rock!tamses uplně hezkej!mám tě prostě ráda a libiš se mi!vždycky se divam na camp rock a na tvy fota seš ne nej nej nej *14* *14* *14*
    • Re: Joe

A to jako říkáš Joeovi??? Neřekla bych, že si to prečte...trošku mimo ne? *7*
  • kikionka

mm.... díky kikionko to je ale náhodička že ti bude 12 a kdy mě v červnu *3*
    • Re: kikionka

me v květnu.. máš icqko?? *4* *4*
  • Milujuuuuu!!!!

Miluju Joeíčka!!!je to ten nejdokonalejsi kluk na svete!!!umi nadherne zpivat a je proste strasne krasnej...Miluju hooooooooooo!!!!! *14* *14* *14*
    • Re: Milujuuuuu!!!!

Sohlasím s tebou, ale zapoměla jsi na to, že má ten nejrozkošnější úsměv na světě...:) *14*
    • --marussska--

Re: Milujuuuuu!!!!

_jOo přesně !! *14* ..jak Oon tOo Đěělá ?!
      _že stííhá bejt nejkwásněější na swětě a
      ještě tak úžasně zpíwat !! *14* je Pstě
      ĐoOkOonalej !!_hej jak Oon tOo Đěěláá !!**
      ~~Pstě nejúžasnějšíí na swětě žeOo hOolky ?! *3* jOo !!_jÓóóó !!!♥♥♥ *1* *1*
      • Re: Re: Milujuuuuu!!!!

Já ho miluju a máš pravdu uplně je boží a krásný ja ho normalně chcu *14* *14* *14* .
        • Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!

Nevíte kdy mají jonas brothers koncert v praze
          • Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!

No jako oficialni to jeste neni, ale Nick rikal ze letos prijedou *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!

Fakt? A jak to víš...je o tom nějaké video nebo tak? A on jako řekl, že se chystají jako do Evropy nebo přímo do ČR?
          • Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!

to se jeste nevi:-)ale doufam ze brzo!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!

A už to jako nějak prohlásili že se sem chystají?!
      • z.u.z.k.a

Re: Re: Milujuuuuu!!!!

JOOOOOOOOOOOO přesně!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju ho!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jjjj

snadnější se kněmu dostat by bylo kdybysme byli postižení *1*
    • 19ashley

Re: jjjj

jjjjjj máš pravdu!! *1* *1* *1*
    • Re: jjjj

to uz me taky napadlo *1*
      • Re: Re: jjjj

to určitě spoustě z nás napadlo *1*
  • jondik

Joe-Demi

joe je mrtě hezkej a přálaby sem mu Demi ovato to by byl hezkej páreček! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Jinak je joe uplně k sežrání štastná to holka co snim chodí *14*
  • joe

ne doufam ze s demi lovato nebude nenavidim *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit