-
tak!
tak a dost už mě to nebaví neříkám že já jsem to nepsala ale už dejte pokoj s tím že nawí že existujete klidně by jte mohli jet na koncert říct mu ahoj jak se máš?a on vám odpoví a pak si začnete povídat (třeba) a už bude vědět že existujete! aha, a zase to známé třeba!ale v třeba se taky skrývá trocha štěstí! *4* -
milujuho85---jw upe boží
miluju ho *14* *14* *14* je upe kláásnej *14* *14* ty vlásky jako upe sQvělej *14* *14* *14* *14* ten komu se nelíbí..nebo ho pomlouvá.je vůl páč on je upe sladkej *14* *14* a hoodnej.. *14* *14* mno komu se nelíbí že??? -
Joe
On je tak krásnej a má nejúžasnější hlas... *14* *14* *14* *14* *14* -
JOE ♥ LOWINKÁM!!
oooh!! on prostě je nej....jak může být někdo tak krásný!! *14* *14* *14* *14* ty oči,vlasy, pusa!! *14* *14* aah já jsem upe blázen!! *14* *14* já mám tolik fotek v mobilu Joea!/! *14* *14* *14*
ps: já jsem asi fakk do něho blázen!! *15* a kdo by nebyl že?? *1* *14* *14* -
Joe
Caw Joe seš ten nejlepší zpěvák ze všech§ *3* *3* !!!!!!!!prostě seš upa hezkej!a nejvíc jaksi hrál v Camp Rock!tamses uplně hezkej!mám tě prostě ráda a libiš se mi!vždycky se divam na camp rock a na tvy fota seš ne nej nej nej *14* *14* *14* -
-
Re: Joe
A to jako říkáš Joeovi??? Neřekla bych, že si to prečte...trošku mimo ne? *7*
-
-
kikionka
mm.... díky kikionko to je ale náhodička že ti bude 12 a kdy mě v červnu *3* -
-
Re: kikionka
me v květnu.. máš icqko?? *4* *4*
-
-
Milujuuuuu!!!!
Miluju Joeíčka!!!je to ten nejdokonalejsi kluk na svete!!!umi nadherne zpivat a je proste strasne krasnej...Miluju hooooooooooo!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Milujuuuuu!!!!
Sohlasím s tebou, ale zapoměla jsi na to, že má ten nejrozkošnější úsměv na světě...:) *14* -
Re: Milujuuuuu!!!!
_jOo přesně !! *14* ..jak Oon tOo Đěělá ?!
_že stííhá bejt nejkwásněější na swětě a
ještě tak úžasně zpíwat !! *14* je Pstě
ĐoOkOonalej !!_hej jak Oon tOo Đěěláá !!**
~~Pstě nejúžasnějšíí na swětě žeOo hOolky ?! *3* jOo !!_jÓóóó !!!♥♥♥ *1* *1* -
-
Re: Re: Milujuuuuu!!!!
Já ho miluju a máš pravdu uplně je boží a krásný ja ho normalně chcu *14* *14* *14* . -
-
Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!
Nevíte kdy mají jonas brothers koncert v praze -
-
Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!
No jako oficialni to jeste neni, ale Nick rikal ze letos prijedou *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!
Fakt? A jak to víš...je o tom nějaké video nebo tak? A on jako řekl, že se chystají jako do Evropy nebo přímo do ČR?
-
-
Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!
to se jeste nevi:-)ale doufam ze brzo! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!
A už to jako nějak prohlásili že se sem chystají?!
-
-
-
-
Re: Re: Milujuuuuu!!!!
JOOOOOOOOOOOO přesně!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju ho!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
jjjj
snadnější se kněmu dostat by bylo kdybysme byli postižení *1* -
-
Re: jjjj
jjjjjj máš pravdu!! *1* *1* *1* -
Re: jjjj
to uz me taky napadlo *1* -
-
Re: Re: jjjj
to určitě spoustě z nás napadlo *1*
-
-
-
Joe-Demi
joe je mrtě hezkej a přálaby sem mu Demi ovato to by byl hezkej páreček! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Jinak je joe uplně k sežrání štastná to holka co snim chodí *14* -
joe
ne doufam ze s demi lovato nebude nenavidim *5* *5* *5*