-
JOE JONAS
je fááákt pěknej, z JB nejhezčí!!!! *14* *14* -
lllooo
oh ja ho tak miluju je to ten nejlepší kluk na celem svete!!!!!!mam ho moooooooooooooooooooooc rada!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* škoda ze bydlí v USA *13* -
-
Re: lllooo
bydlí v L.A. v Dalasu *3* -
-
Re: Re: lllooo
kde jsi nabrala Dalas?? L.A je v Californii! A Dallasy jsou 3 v USA a jeden v Kanadě. 1.u Portlandu(Washington-stát) 2.Dallas(Texas) 3.u Davenportu(Iowa) -
-
Re: Re: Re: lllooo
Jenže Joe bydlí v L.A.(California) a v Dallasu(Texas)...víš? -
-
Re: Re: Re: Re: lllooo
2 domovy? Super! Vím o třetím: New Jersey! A kde jste vzali Dallas?
-
-
-
-
-
Já miluju Joa Jonase je SLADKEJ a SEXY *14* *14* *14* *14* docela mi vadí že už nechodí s Demi,ale co je Krásný *14* *14* *14* Joe Im just in love with you *14* *14*
-
Novinky
Hohoho :D,promiňtě,že jsem tady už dlouho nebyla,..tak vám aspoň nesu nějaké žhavé zprávičky..
Možná to víte nebo ne,..ae Joe chodil s Miley Cyrus. Nick mu ji přebral a to doslova a Joe o něm včera napsal,že nenávidí NOVÉHO Nicka,že chce zpět toho starého,dobrého. Že lže nejen svým kámošům,ale také mu a navíc mu přebral GF (tím, po objasnní myslí Miley)
Teď to mezi nimi vře,ale doufám,že se to co nevidět uklidní.
Miley to hraje na oba :(, a to není moc správné.
Navíc se Joeovi ozvala jeho ex Mandy V.
A psala mu,jak mu chybí a blabla,.. a pak nenápadně,že ho stále miluje a blabla,.. a on psal,že jí dal 12 šancí, a že dál už prostě nemůže.. -
-
Re: Novinky
a kde si to vzala?? *7* -
-
Re: Re: Novinky
z kama to máš? *7*
-
-
Nick mu napsal,že se rozešel s Miley. Kvůli němu,protože ho miluje a nechce ho ztratit =))(To bylo před 17h) ..Takže je to ok *3* -
-
Re: Re: Novinky
kde to berete???
-
-
to je blbost...
-
-
Vše něj k naroskám já mám taky narosky.
-
i loveee
ja ho moccc miluju je hrotne qasnej a mam jeho podpis sem si napslala do amerikii on je božiiii krasnejjjj muck -
-
Re: i loveee
čusíík *1* hle pls taky sem si chtěla poslat na podpis napsali jsi tu adresu co byla v Bravu? *14* -
-
Re: Re: i loveee
c/o universal music
stralauer allee 1
10245 Berlin
to je ta adresa ale jenom na joa na jonaas nemam
-
-
-
Časopis o Jonas Brothers
Taky si přejete aby u nás vycházel časopis CELÝ JENOM o JONAS BROTHERS? Naše přání se může stát skutečností! Stačí jen hlasovat na webu:
http://www.egmont.cz/
V levém menu je anketa zda by jste si koupili časopis o JB, zatím vede určitě NE, takže to musíme změnit na ANO!
HLASUJTE PROSÍM! -
-
Re: Časopis o Jonas Brothers
plomin ale ja to nemuzu najit.. mohla bys jeste jesnou... *15* *4* *3* -
tO by bylO supéér ... -
ANO vede *1* oujé
-
-
joe jones
zdravim lidicky nevite skym tet joe chodi pise se ze ze zpevackou jojo je o pravda. -
-
Re: joe jones
Nick CHODÍ S mILEY cYRUS! *5* -
-
Re: Re: joe jones
NECHODÍ!! *8* -
-
Re: Re: Re: joe jones
už se rOzešlyy nick s miley ae sOu veliký kamarádi takže asi budOu zase spOlu když se rOzešly tk miley napsala písničku 7 things o tOm cO jí vadí na nickOvi
-
-
-
Re: joe jones
S nikým nechodí.
-
-
I LoVe you JOe JonaS ♥
Joe Jonas Is BesT ♥ I love you Joe Jonas No prostě ten nej milunkoam ho x)) ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: I LoVe you JOe JonaS ♥
ahoj lidišky jsou skvely vsichni jonasci moc je lovuju a tesim se na koncert!!! *14* *14* *14*
-
-
Zlatííí
*14* *14* *14* *14* *14* On je ten nejlepší *14* *14* *14* Totalne ho zboznuju... *14* *14* *14* *14* Musí nekdy prijet.. *14* *14* *14* *14*