Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soundtrack JONAS L.A.

http://www.multiupload.com/VWEIUAFH 4B
  • dating

Joe Jonas is dating Klara Lovato
    • aknellka

Re: dating

Klara?? Demi,ne??
      • Re: Re: dating

yes klara lovato,but they are not dating anymore.klara is demi's cousin.
        • Re: Re: Re: dating

to je kec...
  • z.u.z.k.a

♥♥

Je krásnej, je vtipnej, je milej, má krásný hlas, má velký svaly.................... kdo je to? ... náááš JOE ♥ .. teda můůůj JOE! :D: D e kecám ♥ *1* *1* I LOVE YOU JOE *14* *14* *14*
  • martinkooooooo

cool

Joe,you are my idol *14*
  • jemi

joe a demi se rozešli pry spolu byly tak dlouh až přišli na to že jim vic zaleží na přatelství a že to romantickou cestou nevede škoda moc jím to spolu slušelo
    • aknellka

Re: jemi

ale zase jsou spolu =)) *4*
    • Re: jemi

To je škoda.. *9* Přála jsem jim to! *9* *14*
  • emo-anne

...

Doufám že už JB zvednou zadky z Ameriky a přijedou nám udělat pořádnou show!! :D:-**
  • top.avrilka

:P

Jejda, co to??Hm...tak už určitě všichni víte, že Joe oficiálně randí s Demi Lovato..já jim to přeju...taky jsem byla do Joea jednu dobu děsně zabouchnutá..naštěstí ta láska už vyprchala a v mém srdíčku je opět zaplněno-ale láskou pro někoho jinýho!! *14* *14* *14*
  • Joe a Demi

holky, někde jsem četla že Joe a Demi si na svoje turné objednali pouze jeden pokoj s manželskou postelí, prý kvůli šetření peněz...teda, doufám, že to není pravda!Já Demi poslední dobou fakt nemusím a kdyby se z Joem vyspala, tak to bych asi nepřežila:-)
    • Re: Joe a Demi

Neboj, určitě se spolu nevyspí *3* *1*
  • popotka

joe

holky on se vdavat s demi lovato
  • super♥

Mám ho mocky ráda, je super♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit