Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-)

nějak to tady vázne *4*
  • z.u.z.k.a

:(

Joe chodí s Demi *9* *9* *9* *9*
    • maki-demi

Re: :(

Ne nebojte se holky, Joe a Demi spolu už nechodí. Je se s ní rozešel. A prej přes telfon, protože nechtěl vidět jak brečí... Hajzl a srab je to!!!!!!
      • z.u.z.k.a

Re: Re: :(

no to teda ne! Demi napsala na twitter že si to řekli normálně a ne přes telefon!! to je zas nějaký drb víš?! *16*
    • maeve

Re: :(

Vážně? Bez tebe bysme to nevěděli.
      • Re: Re: :(

ne asi *1*
        • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: :(

NO TAK PROMINTĚ NO!! SE NEPOSERTE!
  • joeXdemi

Je pravda že spolu Joe a Demi chodí?
    • Re: joeXdemi

jj, je to pravda...na internetu už jsem našla i fotky jak se držej za ruce a objímaj se a to by přece nedělali, kdyby spolu nechodili..ale myslím, že se k sobě docela hoděj:-)přeju jim to
      • Re: Re: joeXdemi

jo no taky jim to preju *14* *14* *4* *1*
        • miley1998

Re: Re: Re: joeXdemi

ja taky
  • Joe+Nick+Kevin

Nwite kde bych nasla jejich adresu?? *14* ja je zboznuju uplne VSECHNY pls poradte...
    • aknellka

Re: Joe+Nick+Kevin

myslíš opravdovou nebo na fan-mail? *4*
  • popotka

joe

jo kdybi chodil s demi tak by mne nastval
    • 30.04.1998

Re: joe

jako proč
  • bomba

on je sice bomba ale nick je jeste hezci nez joe na nekterejch fotkach je uplne k sezrani *14* *14*
    • maeve

Re: bomba

Pravda, pravda, Nick je hezčí, ale jak Joe tak Kevin máj něco do sebe. Já mám takovou teorii: Kdyby se ti tři spojili dohromady tak z toho vznikne dokonalý kluk snů *15*
      • Re: Re: bomba

To není pravda, že je Nick hezčí...Joe je nejkrásnější!!!Miluju hooo!!! *14*
        • Re: Re: Re: bomba

no to teda neni nick je nejkrásnejsi kluk na celim svete je bomba je vsechno no neda popsat on je ten kluk snu zejoooo musite to uznat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *8*
          • Re: Re: Re: Re: bomba

Nick je hezkej, ale Joe je hezčí *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: bomba

ježíš vy tady řešite uplně něco nereálnýho spamatujte se lidi !! *1* *1* i když Joe je hezkej
            • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: bomba

nn Joe je nejhezčí!! *3* *14* *14* *13* *1* *1* xPPP
            • Re: Re: Re: Re: Re: bomba

no to teda není nick je nej z celí skupiny *16* *16* *16* *16* *16*
        • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: bomba

anoo přesně.. Joe je nej!! ♥♥ *14* *14*
          • maeve

Re: Re: Re: Re: bomba

Všeci tři jsou naprosto roztomilí *14* , Joe je vtipný, Kevin šašek a Nick je prostě roztomilý *14*
            • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: bomba

Kevin šašek?!?! Joe je přece šašek
  • baruska.b

Sel je skvělá

Ježiš přestaňte nadávat na Selenu.Vůbec ji neznáte.Co vám na ni vadí?a jestli vám vadí to že chodí nebo bude chodit s Nickem tak jste ještě blbější.Jen proto že ste do něho blázni přece nemusíte pomlouvat dívku kterou má rád a navíc není potvrzeno že spolu chodí fotky nic nenaznačují můžou být jen přátelé já mám taky kamarády.
  • verypatty

joe

joe prej chodí s demi ale tomu moc nevěřím protože demi o něm řekla že ho nechce atd... jinak miley s nickem opravdu nechodí miley chodí s tím co s ním natáčela ten film the last song a selena mi nevadí a demni taky ne a miley mno taky ne *3* *3* *3* *3*
  • miluju jonas brothers

me asi jeste neznate ale souhlasim se vsemi kteri uplne uplne zerou jonase a joa *14* *14*
  • z.u.z.k.a

=**♥

spapat ho!! =) =) =) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit