Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

Svátek

Ahojte, podle amerického kalendáře má Joe svátek 19.3.(jako Joe i Joseph), tak mu nezapomeňte popřát!!!
  • Milujuuuuu!!!!

Miluju Joeíčka!!!je to ten nejdokonalejsi kluk na svete!!!umi nadherne zpivat a je proste strasne krasnej...Miluju hooooooooooo!!!!! *14* *14* *14*
    • Re: Milujuuuuu!!!!

Sohlasím s tebou, ale zapoměla jsi na to, že má ten nejrozkošnější úsměv na světě...:) *14*
    • --marussska--

Re: Milujuuuuu!!!!

_jOo přesně !! *14* ..jak Oon tOo Đěělá ?!
      _že stííhá bejt nejkwásněější na swětě a
      ještě tak úžasně zpíwat !! *14* je Pstě
      ĐoOkOonalej !!_hej jak Oon tOo Đěěláá !!**
      ~~Pstě nejúžasnějšíí na swětě žeOo hOolky ?! *3* jOo !!_jÓóóó !!!♥♥♥ *1* *1*
      • Re: Re: Milujuuuuu!!!!

Já ho miluju a máš pravdu uplně je boží a krásný ja ho normalně chcu *14* *14* *14* .
        • Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!

Nevíte kdy mají jonas brothers koncert v praze
          • Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!

No jako oficialni to jeste neni, ale Nick rikal ze letos prijedou *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!

Fakt? A jak to víš...je o tom nějaké video nebo tak? A on jako řekl, že se chystají jako do Evropy nebo přímo do ČR?
          • Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!

to se jeste nevi:-)ale doufam ze brzo!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Milujuuuuu!!!!

A už to jako nějak prohlásili že se sem chystají?!
      • z.u.z.k.a

Re: Re: Milujuuuuu!!!!

JOOOOOOOOOOOO přesně!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju ho!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • z.u.z.k.a

JOE ♥ LOWINKÁM!!

oooh!! on prostě je nej....jak může být někdo tak krásný!! *14* *14* *14* *14* ty oči,vlasy, pusa!! *14* *14* aah já jsem upe blázen!! *14* *14* já mám tolik fotek v mobilu Joea!/! *14* *14* *14*

ps: já jsem asi fakk do něho blázen!! *15* a kdo by nebyl že?? *1* *14* *14*
  • Stejný čas

Jupí, kluci mají stejný čas jako my
    • Re: Stejný čas

Jako pásmo?
  • luida

MTVEma 2009

http://ema.mtv.tv/artists/jonas_bro thers

kluci jsou nominováni na MTV Ema. tak dejte hlas. je tam napsany Vote, tak klikni.
  • Joe chodi s Demi!

Joe zacal chodit s Demi Lovato,uz je to oficialne potvrzeny *4* ale preju jim to,demi mam moc rada...rozhodne je lepsi nez ta kravizna Camilla....
    • Re: Joe chodi s Demi!

Demi na twitterru odprisahla na svoji karieru ze to neni pravda!Tak jak to tedy je?!

Joe s Demi nechodí!Jsou nejlepší kámoši,ae nikdy spolu nechodili!Demi to i psala na svůj twitter...
      A navíc Joe i Demi mají někoho jiného...
      • Re: Re: Joe chodi s Demi!

jj,taky jsem cetla co Demi napsala na twitter *4* ale neni pravda ze Joe i demi maji nekoho jineho....ani jeden ted zrovna s nikym nechodi,nebo o tom aspon nevim *1*
        • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Joe chodi s Demi!

Kakushka: a ským proboha chodí?? oni jsou všichni volní!!!jak Demi tak Joe... *1* *14* *14* *14*

Demi teďka psala na twitter že přísahá na svoji kariéru, že to není pravda
    • z.u.z.k.a

Re: Joe chodi s Demi!

jj je lepší ale já jim to přeju ae jak jsem to zjistila tak sem nejak zesmutnela .. nwm proc *9* *15* *15*
      • Re: Re: Joe chodi s Demi!

z toho si nic nedelej,ja zesmutnela taky:-)asi to bude tim,ze proste chci aby Joe chodil se mnou,coz se bohuzel nestane...ale chci aby byl stastnej,takze mi nevadi,ze s ni chodi:-)
  • luida

Pomoc!

Holky pomoc, musím Kevovi poslat přání a nic mě nenapadá. A ani nemůžu nic dobrého najít. Kdyžtak pošlete do vzkazů. A nějak do jeho narozek.
  • fanklub

Čauec fanynky Joeínka Jonase *4* Přidala jsem Shanea Graye jako filmovou postavu, tak se plsky přidávejte do fanklubu *3*
    Protože onje prostě upe božííííííííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ???

ty jo me sem vubec nejsou dat fotky!!!uz asi petkrat je sem nahravam a porad tady nejsou...co stim zase je? *16*
  • z.u.z.k.a

Joe:-*

Jinak....Joe je nej klučina na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE JOE!! *14* *14* *14* možná si myslíte že jsem blázen ale do něho!!!!!:D *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit