Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak jo

tak jo tady je: joe.jonass0009 ale nezaručuju že je to on *9* xxx: a ty se moc neozývej!!!
  • to jo

máte všichni pravdu naprostou pravdu camilla belle není nějakej kus holky to je odpad.ale nechci ji pomlouvat protože kdyby já newim nějak náhodou si tohle joe přečetl (určitě má tlumočníka)tak by se mu to moc nelíbilo to tedy ne *13* a ještě by sem třeba napsal že jenom žárlíme a schválně by se k ní vrátil ale to se nikdy nestane že si to přečte *13*.jo a nechci se chlubit já to jen říkam ale mám ho na skype a pořád mu píšu a volám a jednou mi to zvedl ale já mu zase ne.páč jsem se stiděla. *9* klidně mi nevěřte ale je to pravda *9*
    • Re: to jo

tak mocinky prosim jestli ho mas tak mi pjosim pjosim napis rada bych vytocila kamosku
    • ajii

Re: to jo

Napadlo tě že je to falešnej nick??? takovýhle hloupoučký lidi jako jsi ty mam v oblibě ... teda nic proti *4* jenže to co tu řikáš je blbost tak se nad tim zamysli *9* *1*
    • tereziik

ja ho chci taky
    • tereziik

kdiž mas jeho skype tak ho sem napis a nevychloubej se
    • Re: to jo

ahojky neposlala by si me ten jeho skype na mail prosííím??????
      • Re: Re: to jo

a me taky prosiiiiim *3* *3*
    • re to jo

Máš uplnou pravdu
      *1* *1* *1* *1* *1*
  • hanulika

joe

to je bezva že je joe volnej,protože tak camilla belle není žádná krasavice. *14*
  • a nebo

a nebo budu vypadat nějak takhle *8*
  • a nebo

a nebo začnu plácat nesmysli a PĚKNĚ se ztrapním!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8*
  • hahaha

¨no ale Camilla Belle není zrovna ta nejhezčí holka na světě jak o tí púíšou!! (nejhezčí jsem já :oP) néééé to byl ftip! :oD ikdyž.....hihihi jenom takovej malej dotaz kdy a kde se koná v česku koncert nevíte????jestlik jo tak pls napište díky moc!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* já kdybych se sním setkala tak ztuhnu a ani se nehnu *8* *8* *8* *9* *1* *1*
  • hanulika

hanulika

čaute holky nevíte jestli´má joe nějakou holku? *3*
    • Re: hanulika

jo ma a neverim tomu ze jsou panicove co jde klukovi v 19letech........ a ma holky jak je ve vydeoclipu ,,burning up,, ta blondyna ale kdo by mu to neveril kdyz se na tebe podiva tema okouzlujicima ocickama tak co by si mu neuverila????????
    • Re: hanulika

jo chodí s camillou belle *9*
  • demi_llovato

I LOVE YOU!!!!

joe is cool ... is nice ...
    and his group is also super ...
  • ANO!!

Joe je bozi!!! Kdo ho miluje jako ja at ho sem prida at mu zvednem reputaci *4* *4* *4* http://www.prostemulluju.cz/
  • My love is Joe Jonas

Co Joemu vzkázat?
    1) Jsi nejhezčí na světě
    2) Nádherně voníš (asi *15* )
    3) Jsi sladkej.....
    4) Miluju tě, Joe..........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit