-
Joe
JOe je nej kluk na světě i se s vou skupinou!!! *14* *14*
Je super! -
Jemínáčku
Héééj víte jakej se Joeovi stal trapas při natáčení Camp Rocku? Praštil se do břicha a prdl si!! *15* *15* *15* *15* *15* bylo to v testu o Joeovi....trapas co?? -
-
Re: Jemínáčku
tak tvl to jono *15* *15* *15* -
Re: Jemínáčku
jj to sem nekde cetla *15* *15*
-
-
Disney Channel Games
Hejky viděli ste někdo Disney Channel Games 2008? Je to fakt bomba. Mohli by to dávat i u nás pač díky tomu jsem poznavala všecky Disney star a řeknu vám je jich hodně o kterych nemáme ani potuchy *1* *1* *1* -
konceert
Heeejkyyyy nejvetsi prani co mam aby Jonas Brothers prijeli do CR!!!! HEEEEJ upe se tesiiiiim:) MILUJU JE -
-
Re: konceert
A dokonce sem slysela ze by letos meli prijet!!!! AE at to nezakriknuuu:)
-
-
jousep(joe)-je miláček je to zlato,je to brostě jonas
joe je super je to muj miláček.Vlastně púodle mě je to jako ta pohadka zviře a kráska ale ted je to naopak s joem je to :krasavec a obluda *15* *14* *13* *5* *9* -
si výbornej spěvák DDDD
já miluju jonas brothers ale jestli se dáte dohromady s tokio hotel který ůplně nesnášim tak už nebudete moje nejoblíbenější skupina
*9* a jouovi to moc sliší v camp rocku *14* *14* si prostě good tak čus -
Připadá mi to...
Nevim pripada mi ze Camilla je o proti nemu stara...
a pripada mi ze ty predesle vlasy mu sluseli vic...jako kdyby uz to nebyl ten stary Joe ktery ma ze vseho srandu...a dela na videich kraviny.. ze se uz ani moc nesmeje na fotkach a to je prave uplne na nic...uz nam asi holky Joe dopel *9* *10* *8* *8* *16* a je mito lito hodne se zmenil teda alespon me pripada..
Jinak ho moc MILUJU....je ze vsech nej.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Připadá mi to...
jsme 2 kterym to tak pripada *9* -
-
Re: Re: Připadá mi to...
jj je to pravda!dřív byl prostě jinej....v jejich domácích videjích děla takový kraviny *1* ale teď??už ne!!a to mě právě mrzí!!!ale i tak ho miluju *14*
-
-
-
joe
si nejhezci joe!!! *3* *14* *14* *14* *14* -
joe je neeej
joe je nejkrásnější na světě *14* *14* *14* *14* *14* je tak úžasnej až se mi tají dech *14* *14* *14* *14* miluju ho nejvíce *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
je tu nekdo,
Jsi tu? -
-
Re: je tu nekdo,
Lidi bohužel tady nikdo není a ani nebyl tak odcházím!
-