Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MLJ_

►►►♥ On je krásnej ♀ on krásně zpívá ♥ on je nejlepší ♀ on je prostě jednička ... ♥ můj vzor.. nejvíc ♥♥ .. je to BOREC!♥◄◄◄
  • Joe je nejhezčí kluk,co znám ;)

Joe je úpa krásnej,roztomilej a prostě úplně k sežrání... *4* Chtěla bych si s ním někdy v životě alespoň na pár minut popovídat... *14*
    • myckyboys

Re: Joe je nejhezčí kluk,co znám ;)

a uníš perfektně anglicky ? *3* *3*
  • tere$kua+ joe

ahojky lidičky, ja jsem terez a zdravím. Stejně jako vy jsi myslím že joe jonas jefakt super klučina, a urcite je moc hodnej. Ma dobre srdce a je to videt! No chtela bych se s ním osobně seznamit proto pojedu asi na jejich koncert. Joe je moje hvězda na nebi, ktera mi dava sílu. Mam ho moc rada. Aspon ho chci 1 videt a obejmout a budu ten nejstastnejs na světě.
    • Re: tere$kua+ joe

Je Joe fakt tak hodnej, jak se o něm říká? Všechny hollywod stars, co znám to předstíraj, chci věřit, že joe vážně takovej je
      • Re: Re: tere$kua+ joe

jo je aspon dofam ale kdys dela tolik laskavych veci plo ostani *14* *3* . ver mije super klucina *14*
    • Re: tere$kua+ joe

Souhlasím *14*
  • Joe

Je strašně roztomiloučkej, uplně k sežrání a ten jeho hlas tomu jen dodává. Má překrásnej pohled, až mi z toho naskakuje husí kůže :) *3*
  • negri.baju

narust fan

ahoj, jo joe je fakt k sezrani. a vy, staly fan joeho, vsimli jste si, jak moc se zvysil narust fanousku po premiere camprocku tady v cr? ale chapu je....je fakt jako to tu stoji : dokonalost sama! I need U Joe! *9*
  • ahoooj

joe moooooc krasnej klucina lovujuho *14* *14* *14*
  • Joe Jonas

Miluju ho Joe je fakt bomba úplně ho žeru MILUJU HO MMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLL LLLLLŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ ŮJJJJJJJJJJJJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
  • Joe dokonalost největší milujůů mooc:o*

Héj včera jsem viděla camp rock...uááá tvl nepopsatelně nádherný:o*Joe nádhera nejkrásnějšíí kus úžasný:o*nejkráásnějšíí< ;3peckááá<3:o*miluju nejvíc tvl žeru:o*dokonale nádhernej je nejleší:o*u něho nemam slov:o*pstě dokonalost největšííí:o* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Joe dokonalost největší milujůů mooc:o*

a na čem ho dávaly? *3*
  • kus

Ahojky lidičky, nevíte o nějakým nejbližším koncertě Jonas Brothers??*IN LOVE* *14* *14* *14* *14*
  • ivas.22

Joe

Joe je opravdu skvělý člověk, ať už na pohled nebo z doslechu lidí, kteří s ním mohli spolupracovat. Že by se našla hvězda, které nevlezla sláva do hlavy natolik??? Každopádně hodně štěstí Joe *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit