Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlada

hlada

I LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • :-*

hej ted sem cetla ze budou koncit turne v ČR *14* akorad nevim kdy to turne bude ale stejne je to skvela sprava *15* jinak joe laska myho zivota *14* no kéžby jinak nááááááááádhernej kluk *14*
    • Re: :-*

Joe jak se más lol pisni si muj idol a gde ted ste pisni an emil muj emil je crazyboy456@seznam.cz
  • Koncertík

Hojky lidišky, nevíte o nějakým nejbližším koncertě *14* Jonas Brothers *14* ?? Třeba i v Něměcku, nebo v Lodnýně?? Byla bych Vám fakt hodně vděčná!! *14* *14* *4*
  • ♥♥JoE ♥♥

Ahojky lidi ,mě se taky moc líbí Joe i Nick ,ale kevin se mi moc nelíbí jinak jsou úžasný ve všem..! nejhezčí je stejně Joe ...
  • Joe

Ahojky, hej dneska jsem viděla celej Rock Camp a bylo vážně úúúúúúžžžžžaaaaasssssnnn nnnýýýýý!!!!!! *14* *14* Úplně jsem se dotoho zažrala *14* *14* !! Nevím jak vy ale mě se strášně líbí Joe, Kevin a Nick nejsou špatní, ale Joe je nej!! *14* *14* Vážně ten fakt nejhezčí. *14* *14*
  • ahoj všuchni

ahojky všichni JOE je moc hezký a camp rock taky *14* *14* *4* *8*
  • _sabruska_

zdavím všechny

ahojky lidi viděli jste CampRock je to fakt pecka ,Joe je úplně nejkrásnějšía pak hned Nick ,ael to už víte ..doufám ,že si tady s někým pokecám !..Prostě Jones Brothers Best!!!!
    • Re: zdavím všechny

Jonas Brothers jsou moji oblíbenci, už proto,že jsem přesycená Vanessou, Miley. Camp jsem ještě neviděla celý jen to co je na youtube(písničku Play my music a písničce I gotta find you. Té druhé jmenované jsem doslova propadla a Joesephovi tak.V klipu S.O.S se mi nelíbil ale v Camp rock ano. Dá se někde sehnat kalendář JB na rok 2009? A adresa na autogram? DÍKY *3*
  • :-*

Tenhle film je fakt úpe supr *4* mam Jonase strašně ráda je to best skupina a Nick je strašně moooooc hezkej a Joe samo taky *14* sou úpa úža
    • xD joe

miluju joeho a nesnášímdemi lovato v tom filmu se smála jako kobyla!! *10* *10* štěstí že spolu dooprady nechoděj *4* chcipni demi lovato *16* *16*
    • Re: :-*

joooooooooo to mas pravdu *14* *14* *14* *4* *4* *4* je dabelski *5* hezkej
  • adela13

hmm

Joe je z nich nejhezčí,pak hned Nick...ale Joe je prostě SUPER *14* *14*
    • jAK jE SLADKEJ!::)))

Čau!LiDi! hEY ASIK NEJSU JEDINÁ KDO MILUJE joEičKa CO??!! *14* *7* mUSÍME JE PROSTĚ DOTÁHNOUT DO Český Republiky...-- musíme!!!!! a pak je někde někde přefiknout!!! *5* *15* *15* *15* *1* krásná přestava!!!! Jo mimochodem to jejich new CdCdCdCd! a lIttLe a bIt LoNgEr.. WOW! NÁDHERA... UŽ ABY VYDALI DALŠÍ! HEY A ZNÁTE NÁKY ČESKÝ STRÁNKY.. PŘES KETRY BYCH SI MOHLA VOBJEDNAT.. tRIKO_BO KALHOTY? PLEASE KDYŽTAK NAPITEE čUsÍk! *15* *1*
  • cauky

ahoj Joe si tak romanticky vis co bych nejraci udelala:ja bych si te rada vzala za partnera do souteze Stardance ahojky tvoje milovana Julinka pa pa i love you.
    • miláček joe

joe je upe náááááádherne *14* *14* *14* lavuju ho nejvíce *14* *14* *14* dala bych za něj život *14* *14* *14* miluju tě joe *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • myckyboys

Re: cauky

a milovaná :D:D lol
    • sarka311

Re: cauky

HEJ TY si trubka proč to píšeš jemu když si to stejně nepřečte ?? *7* *7*
      • myckyboys

Re: Re: cauky

a ještě k tomu to " Tvoje " no prostě úlet *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • myckyboys

Re: Re: cauky

njn, a když už tak to piš anglicky :D:D:D *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit