-
Je super,že se Vám všem líbil jako Javert,ale mám pro Vás smutnou zprávu,ve skutečnosti to nebyl on nýbrž jeho bratr-ve většině scén(on se nemohl účastit kvůli naléhavé cestě do Skotska).To víte všichni opěvují herce a režiséra,ale skutečnými hvězdami jsou maskéři a návrháři-kde by bez nich byli?
-
Super
Musím uznat že nejprve se mi líbyl ve filmu Con Air. A když jsem viběla Bídníky tak sem byla naprosto nadšena. Musím uznat že jsem nikdy neměla žádného oblíbeného herde ani nic podobného ale když jsem ho poprvé uviděla tak to byl on!!! Je totiž úžasný!!! -
Krásu vidím v nedokonalosti!
Sleduji ho pokaždé se zatajeným dechem.Zamilovala jsem se do něj v Bídníkách. Byla bych ráda, kdyby se mi někdo s podobnými pocity ozval na mailu. -
Má nádherný oči.Na ty musí dostat každou.
-
john m.
Od něj bych se nechala zabít. -
dvě slova
Miluju ho -
Super
John je fakt ten nejhezčí chlap. A fakt je nelepší v Bídnících -
uplne dokonaly
Nemozem si pomoct ale je to skvely herec a velmi charizmaticky muz aj na priek mojmu veku ma ocaril ,je sexi a velmi zaujimavy len skoda ze u nas v pozicovniach maju len par jeho filmov. -
Aspoň fotky
Ahojky všiochni, tak jsem našla alespoň nějaké fotky (když ne víc), najeďte si: http://google.com/, dále zadejte John Malkovich, objeví se mnoho odkazů, najeďte až na 3. stranu a poslední odkaz úplně dole John Malkovich. Pokud najdu další, ozvu se! Je naprosto skvělý a ta černobílá fotka dole, když by mladý ..... -
Ách jo
Koukám, že tu jsou samé holky. No já jsem už baba, ale tak přitažlivého ošklivého chlapa jsem v životě neviděla, stačí, že kouká přes tu obrazovku či z plátna a člověk je uhranutý, co? -
Hledám to charisma!
-
Nazdar holky,kamrádi říkájí, že je je John Malkovich podobný.
-
john
Mě se nejvíce líbí jako Javert v Bídnících. Je (skoro) dokonalý. :-) -
je sladkej
Holky,mate recht.Je opravdu kjasnej :) Poslete mi pjosiiim nejaky adresy (o nem :)) -
démonický
-
je nebezpecny, je uzasny
Miluji ho, nejvic v Nebezpecnych znamostech... Zadny muz se mu nevyrovna... -
http://www.allstarz.org/~malkovich/ tady najdete spousty fotek toho nejvíc sexy chlapa na světě...MALK!
-
ááá
Je úplně úžasnej!!! Já ho hrozně zbožnuju, ale furt nemůžu najít ňáký fotky!! Nemáte někdo ňákej odkaz, předem dík!!! -
Je skvělej!!!! Miluju všechny filmy, kde hrál! Marry Reily, Con Air, Nebezpečné známosti.... V každém filmu hraje pomatence, zločince, šílence, sexuální maniaky, ale přesto nás všechny děsně přitahuje, čím to? To charisma, ten sex-apeal, ty oči, ta nedostupnost...no řekněte nepodlamují se vám kolena při jeho jediném pohledu?
-
ahoj
To je úplně super jsem ani netušila že má tolik holek společného idola jako já. Je úplně dokonalej. Kdyby jste měli cokoli o něm fotky drby cokoli posílejte to prosím na dvorakova.pet@seznam.cz díky moc