-
Pomáda proste BEST
pro me zije proste nesmrtelne v Pomádě*IN LOVE* ač je mi 16 tak tenhle film bych mohla videt 100* za sebou a nikdy se mi nezprotivy!!!!!!!!!proste uzasny a John je v nem k sezrání!!!!!BEST *15* *14* *1* *14* -
-
Re: Pomáda proste BEST
já pomádu (GREASE)mám a dívám se na to každej den pomáda je nej nej *14* *14* *1* *1* *1* *1* -
Re: Pomáda proste BEST
Tak jsem happy ze nejsem jedina blazen do toho filmu, moje slova John is the best a viděla sem ten film asi 10x a mohla bych na nej cucet poraaaaaaaaaaaaaaad ! *14* *14*
-
-
Said tobe You! many times! PROČ ?? iJK josf rock snake.vV.'
YOU? Hrabě a Velkovévoda Toska /ToscCaA'/?iJK
josf rock snaje.iJK.vV.'ijk
Toskánský? GDE JE TOSKÁNSKO? Pod vodou u Holland Antwerpyj?ijk Stralsun je toskánský příst.port.Uss.a? Ul_a? ijk.'vV.'Yy.'.________ČERW ED HCO LRH.iJK' -
john
nevete kde byva chleca by som sa s nim kamaradit ak byto dalo *3* -
john
milujem ho velmi dobre hra a je to fesak velmi velky *14* *14* -
Hej!
No nejni nejlepší herec, ale rozhodně je to největší borec, proste frajer ...! *5* -
The best
Piškot nej herec!!! -
Dotazek
Lidičky nevíte někdo jak se jmenuje film, kde hraje hrozne mladonkej, zemre pri závodu v autech a vrátí se na zem jako anděl? Nemužem zjistit jméno. *9* -
John Travolta
je to jeden z mích nejoblíbenějších herců výborně zpívá a tančí kdo vi co ještě zvládá je prostě good *3* -
....
Jako podle me je stejne John Travolta nejlepsi v pomádě..proste ten film i s hercema nema chybu...a Johny do toho bezpodmiecne patri;-) :) :-* -
proste sexi! co dodat...jenom to, ze je i skvelej herec *14*