Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jupíí

Je to nej herec!!! fakt goody,súúúpa, boží žůžózní... jako herec je fakt dobrej! a mám díky němu ráda edwarta, williho nebo jacka *1* *3*
  • pusu a pac

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Johny je poradnej kus chlapa. *14* *14* I LOVE JOHNY *4* *16* *16* *16*
  • Suppppeeeerrrr

Johnyho miluju, je super piráti se fakt povedli už se těšim na poslední díl *14* *4* *15* *4* *3* *1* *1*
  • super

Johnny je fakt dobrej,neznam moc herců který by zvládli tolik skvělejch filmů a je mi líto že měl takový smutný dětství. *5*
  • Dokonalej milacek!!!

Johnny je nadhernej vtipnej uzasnej...proste dokonalej!!! miluju ho! *14* *14* *4* *3*
  • Je dobrej-

Je to skvělej herec a pěknej je taky.Ale stejně mu to nejvíc sekne v Pirátech z Karibiku.Tam je naprosto úžasnej... *14*
    • Re: Je dobrej-

Jo, tomáš teda pravdu. Jack Sparrow jekrásnej.
  • *10*MuCk!!!*10*

mno lidiškové... prostě johnny mno... helky vim sice že drbíky nesnáší ale... *1* mno kdybyste měli chuť tak jukněte http://zuzeek.blog.cz/rubriky/johnny-depp *3*občas su tam docela mat¨zetský věci... x) *4*
  • .....

On je uzasnej.... Ty jeho oci... *14* *14* Proste je dokonalej. Kdybch ho tak nekdy mohla videt... Spouste lidi se libi jen proto, ze ho videla v piratech a rikaj si fanynky. Kdyby to nevzal tak ani nevi ze existuje. Tvrdi ze je nejuzasnejsi a protm ho videly jen v piratech. To je vazne uhozeny ne? Ale lidi co ho videli museji byt ti nejstatnejsi lidi na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: .....

Já si myslim totéž, že ty "fanynky" ho viděli jen v pirátech... Jo a já bych ho taky moc a moc chtěla vidět!!! A taky jak říkáš o těch očích... no radši no coment. Já ho prostě stručně řečeno moc obdivuju!!!! *14* *14* *16* *14*
      • Re: Re: .....

jojo presne tak... jejda ja kdybych ho videla tak bych se asi zblaznila... je fakt uzasnej.. a ty jeho filmy... mno ploste uza.... *14* *14* *14*
  • kdo urazi johnnyho at de do haje!

tak hele frajere jestli chces urazet johnnyho tak si lez na antiblog a neser tady.......nemas poneti co pro nektery lidi znamena,a tim ze ho budes urazet nic nezmenis.....akorat lidi naseres.ptz tenhle chlap toho dokazal mnohem vic nez si umis predstavit ...a mnohem viiic nez ty..... co si dokazal ty??? kdyz ho tady urazis........neodsuzuj nikoho pokud ho nepoznas.......ses fakt debil non plus ultra....di do haje! *16* *8*
  • nene to je můj miiilášššek

je úplně úžasnýýý je NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: nene to je můj miiilášššek

Tak to nemas pravdu.On uz rodinu MA. *13* *13* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit