Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnny je boží miluju ho mooooc je nejhezčí chlap z hollywoodu a vůbec ze všech celebrit, je úžasnej, chtěla bych ho doma *14* *14* *14* *14* mno je prostě SEXY, posílám pusu Johnnymu milujuuuuuuu hoooooooo *14*
  • je strasne klasnej uplne sexy a ty jeho oci!!!! *14*
  • Johnny je nejkrásnější chlap a herec na světě *14*
  • *1* *1* *1* *3* *3* *3* *9* *9* *9* *14* *14* *14* *7* *7* *7* *10* *10* *10* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *9* *9* *9* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • ŽADNÝ...

*1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* ALE ASPON JE HEZKÝ NO ALE JE POŘÁD ZADANEJ MILUJU HO JAKO HERCE! ACHJO HMM........ACHOJKY HOLKY *4*
      • DOBYTEK

OOOOOOOOOOO JÁ MILUJU DŽONIHO DEPA NO JO NO...>
        • Re: DOBYTEK

Umíš psát???? *9*
        • nevim co to znamena

jsem hezka krava jo aha tu se mluvi o johovnovi dzemovi tak nic no *5* proc jako nemluvime o me jako!!!!!
          • marmelada boruvkova

hej tak dete hulit???? jáj hm....vy chcete hulit džoniho dupa....jé já sem to špatně pochopila vy chcete mluvit a drogach aha dobre tema jo to jo.... *8*
            • hrib

mam rada kure vypadam tluste no...... hmm.....proc tu vsichni pisou o johnovi dežnovi to nechapu ja mislela ze tu mame mluvit o sevem zivoti no to je divni je šlexy ze tak holky napiste mi !!!!jaka sem???? *1* *5* cooo sem dobra?????tak mi odepistejj *15*
      • DOBYTEK

OOOOOOOOOOO JÁ MILUJU DŽONIHO DEPA NO JO NO...>
  • johnny je best

johnny je prostě nejlepsi!!!je uplne nadhernej!!ja z nej uplne silim a nasi ho nesnasi pac ted jenom brouzdam po netu a hledam fotky a tak a ve skole ...propadak *3* *4* ale me to nestve!at zije johnny *4* *14* *14* *14* *14* *3* *4* *1* *1* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Né jednou byl potajnu s rodinou v Praze ve vile na Ořechovce.Pokud máte někdo zájem o negativ s 12foto(johnnyho Deppa, které nikdo jiný nemá)a vlastnoruční podpis,pište na email nebo na cislo 721110999 dohodnem se.
  • je to muj ne herec ploste muj milasek *8* *14* *4*
  • *3*
  • blbost

lucísek má adresu? tomu nevěřím. je to kravina. taky jsem z nj šílená, ale tohle je blbost. *9* *9* *5* *16* *9* *9*
  • Jó kdysi...

Jó Johnny...Tenkrát v kině sem se zeptala kámošky,kdo se jí líbí víc,jestli Jack nebo Will.Pro mě to bylo jasný - Jack!Omámená sem vyšla z kina a pak se 3 měsíce užírala.Johnny mě prostě naprosto dostal!!Ted' je to pryč,ale jeho plakáty mám stále vylepený.Vim,že stačí málo a propadnu tomuhle sexy a super chlapoj znova!Nejhorší je,že sem kámošce slíbila,že pudem na PzK3...,takže budou možná další 3 měsíce v tahu...Johnny to měl dost těžký a je mi ten jeho příběh blízkej...Sem ráda,že našel pravou lásku.Je to boží herec a charismatická osobnost.Jó Johnny depp...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit