Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • název nevim

Jo je pravda že žije ve Francii. A s tou láskou-nechte ho být dyť je (doufám) šťastný s tuším Vanesou a má 2 děcka. Patří mezi 5 nejlepších herců o kterých vím (na kterém je místě nevim).
  • chudák jonny, kdyby to tak videl. ale je to fakt, je to chlap s nejvetsim sexappealem na svete :)) ach.........
  • jo jo Johnny je vážně skvělej ale mám takovej pocit že sem někde četla že bydlí ve francii!Nevím co je na tom pravdy ale hvězdy mají vlastně těch domovů po celým světě víc:)
  • ---

Johnny je jedním z nejtalentovanějších a nejcharizmatičtějších lidí, které "znám"! Je skvělý, že má showbyznis i takový lidi jako je on - bez něj by to nebylo ono!!
  • jojo

Hej lidičky,souhlasím s váma všema!A jednoduše shrnuto-je nenahraditelnej a všechno na světě nej...Až zjistíme tu adresu,všichni za ním jednou skočíme,ju?!!To mi musíte slíbit!!!:-)Škoda že je mu kolem 40ti,co...A pokud se to někomu nelíbí a nadává na toto všechno ať de do prdele,však když se mu to nelíbí,ať sem nechodí!Tak se všichni mějte a milujte ho!!!!!!!PaPa KIKINKA
  • Adresa Johnnyho Deppa

Johnny Depp je krásnej, chytrej,přitažlivej a bůh ví co ještě.Prostě ho zbožnuju. V jednom časopise jsem našla jeho adresu která zní: Johnny Depp c/o UTA , 9560 Wilshire Blvd., 516 , Beverly Hills, CA 902 12 USA
  • Ma svaly,mozek,rozum,charisma,ten nema chybicku=je proste GUUUT
  • Je hrozně sexy jo škoda že nemám jeho adresu ráda bych zazvoněla u jeho dveří,ale asi by neotevřel!!!!!!!!
  • Ahojky všichni,hrozně ráda bych zjistila,kdy přesně v jižní Francii má Johnny svůj dům.Už jsem to někde četla,ale nezapamatovala jsem si to a teď to znovu nemohu najít.Můžete mi někdo pomoct?Diky
  • nové foto

vyděli jste tu úžasnou fotku s Jonnym v Pirátech co přidali uživatelé? je skvělá, pokoušla jsem se jí co nejvíc pomoct k desítce u známkování, ale trvá to moc dlouho, tak mi prosím pomoste, díky, Dominika

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit