-
NEJ....
Johny je prostě NEJLEPŠÍ, NEJKRÁSNĚJŠÍ, NEJVÍC SEXY, NEJCHYTŘEJŠÍ......NEJ,NEJ,NEJ -
Docentko!
No jo,Evo,možná máš pravdu!Ale stejně...Johny,Johny,Johny! -
Herec který opravdu umí hrát
Johnny je herec který si na nic nehraje. Má rodinu miluje svý děti a je sexi každá žena nebo dívka by ho chtěla.Myslím že je to jeden z mála herců který sere doslova sere na nějaký oskara je rád když může sedět na svým balkoně ve Francii. Je to borec mám ho strašně ráda káždý film který jsem sním viděla byl jako kdybych ho měla před televizí a prožívala bych ho na živo. Pro mě je to ten nejlepší herec který existuje. -
No není dokonalej?!
Tenhle chlápek je fakt úžasnej a skvělej herec. Všechny filmy, který sem s nim viděla byly fakticky dobrý. A má tak krásný oči!!! -
Nezdá se vám,že je tak skvělej?
-
dokonalost sama
Je proste uzasnej!!!!!!!!!!!!!!! -
johnny
johnny je užasní herec ale i hlapek zbírám jeho fotki a je trašně rajcovní dala bich za jeho setkaní všechno má skvělou manželku vanesu paradis to je muj rošták -
Sexy
Je dokonalej a se svou vizáží houmlesa je neodolatelnej a sexy. -
JE KRÁSNEJ (hlavně v pirátech)
-
Pirát se svobodnou duší
Johny Depp zazářil v Pirátech z Karibiku, kde svým hereckým uměním zastínil i hezounka Orlanda Blooma. Role piráta mu prostě sedla. Velice přesvědčivý byl i v Tajemném okně, kde se mistrně zhostil role schizofrenního spisovatele. Moc se mi líbil i v Čokoládě, kde jako cikán se svobodnu duší zapůsobil jako svěží vánek v zatuchlém puritánském ovzduší jednoho francouzského městečka ... .