Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • happy birthday

všetko najlepsie... vela zdravia stastia a vela vela novych filmov....si naj
  • 9.6.1963

Happy birthday and very much love and good roles! *14*
  • Happy birthday! :)

Všechno nej k narozkám Johhny *4*
  • jackie28

birthay

předčasně Johnnymu přeju vše nejky k narozkám,protože a jelikož na jeho narozky nebudu doma,budem s třídou na raftech *1* takže všechno nej Johnnný a pěkně to oslav *1* *3*
  • antidicaprio

blog

ahoj,mužete mi poadit co si mám přidat na blog???nejen o johnnym ,vše co máte rádi a co myslíte že bych mohla přidat. mám ho jen par dní:-) www.antidicapio.blog.cz *3* díky
  • anett96

johnny

Vím že si tohle nikdy Johnny nepřečte tak to písu vsem...je to opravdu skvelej herec a já mu moc fandím a přeju mu všecnu tu slávu co okolo sebe má.a jeho rodinu a proste vsechno..tuhle jsem koukala na Střihorukého Edwarda nádhernej film doporučuju moc mě to dojalo...johnny mel složitej život a je jedinečnej a neobycejnej HEREc proste herec s velkým H a proto si ho všicni važte je nenahraditelnej!!!!!!! *14* miliju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
    • antidicaprio

Re: johnny

neuraž se ale píšeš jaká si faninka ...atd,a přitom mu přeješ slávu?johnnyho asi moc neznáš jinak bys věděla že nepatří zrovna k lidem ,toužících po slávě .XD XD XDjinak ale ano ,je nenahraditelnej ,mi to víme a proto mu už roky fandíme *3*
      • zewla

Re: Re: johnny

Myslím že tady jde hlavně o to, že mu to PŘEJE a nezávidí. Já si taky myslím, že si to zaslouží, neměl zrovna lehkej život ale trochu mu závidím ty příležitosti. Jako jeho kariéra byla založena na štěstí, který mít nikdy nebudu... Kdo by řekl, že se z jednoho né moc bohatýho, obyčejnýho borca stane naprostá hvězda a to všechno kolem?? Myslím že nikdo.. Největší štěstí bylo, že si ho někdo všimnul... Věřím, že takových je po zemi stovky, ale těch si nikdo nevšimne... *4* *3* ale má nepřekonatelnej talent *14* *14*
        • terishek

Re: Re: Re: johnny

nejhlavnější je že si toho váží kam až se dostal a ne jako většina celebrit toho zneužívá *13* je prostě sám sebou a to se mi na něm líbí *14*
        • jackie28

ano souhlasím s váma.zaslouží si to *3*
        • agnes1111

Hlávní je, že zůstal i přesto sám sebou
  • zewla

Se na to......

Tak jsem tak hledala tu knížku o Johnnym, na netu, pak jsem našla jediný knihkupectví, kde by ta knížka měla bejt, protože všude jinde je napsaný, že je vyprodaná. Dneska jsem si do toho knihkupectví zajela s kámoškou, asi hodinu mě trvalo než jsme našly tu ulic a to knihkupectví a stejně to tam neměly, no to mě fakt naštvalo!!! Jako neříkrjte mi, že v druhým největším městě ČR nemaj knížku vo Johnnym!!! To už fakt není možný, mě to štve... *9* *9* *7*
    • agnes1111

Re: Se na to......

No vidíš, a já u nás v knihkupectví v Humpolci - malém městečku sehnala úplně poslední knížku... *4*
      • antidicaprio

Re: Re: Se na to......

humpulec???? XD tedkom v letě sme tam chtěly jet s kamoškama zapařit už je to v celku smluvený s programem se chlubit rači nebudu XD sem slyšela od holek, že tam má Hliník pomník,škoda že asi nepojedu *9*
        • agnes1111

Re: Re: Re: Se na to......

Jo, přijeď někdy - pokecáme o JD
      • Re: Re: Se na to......

v humpolci jo? tak tam to dobře znám:) *4*
        • agnes1111

Re: Re: Re: Se na to......

Znáš, ju? Tak to se divím x)
          • Re: Re: Re: Re: Se na to......

no jasný...kousek od toho mám chatu a do humplu jezdim za zábavou:D
    • misuleee

jak se ta knížka jmenuje?? xD
      • agnes1111

Heh, jak jinak než Johny Depp - biografie?
    • antidicaprio

tu mojí??? jestli jo tak je to teda divný u nás v Praze jich maj ještě hromadu ,nejspiš ji tu nikdo nekupujeXDkdyž sem šla k prodavači tak se na mě tak hezky usmíval ,no nwm jestli byl štastněj že ji kupulu nebo proč..?ale teda nwm tak si ji kup přes net nn? nebo se pro ni stav v nakupnim centru v praze na pankraci -Arkády .
      • zewla

No myslim, že do Prahy se hned tak nedostanu... *1* No, asi to zkusim přes ten net.... *7* *3* ale štve mě to... *9*
  • http://deppjohnny.iplace.cz

Ahojky,mám stránky o Johnny Deppovi,ale již nemám moc času se jimi zabývat a schánět novinky atd. Jsou velmi navštěvované a tak potřebuji mít novinky atd. POtřebuju někoho na výpomoc a časem možná i bych byla ochotna tyto stránky předat. Určitě se hlašte,budu ráda =)
    • anett96

Re: http://deppjohnny.iplace.cz

ahoj...jsem opravdu velka fanynka Johnny Deppa a hlásím se o toji stranku jak 1 :D doufam ze si muj vzkaz prectes napis mi...a pokecame ;-) *3*
  • holky

holky to vám povim...slíbila jsem si že do matury nebudu koukat na net protože se vždycky zaseknu tady...a vy mi sem ještě dáte tak pěkný nový fotky...jak já se mám potom učit a odmaturovat:D
  • zewla

New fotky

Hele z čeho jsou ty nový fotky??? sou fakt dobrý *14* *14* *14* *14* *1*
    • agnes1111

Re: New fotky

Pokud máš na mysli JD a VP, tak je to z Chanel Party
      • jackie28

Re: Re: New fotky

moc jim to tam slušííí *1* moc se k sobě hoděj *4* *4* že jo?
        • zewla

Re: Re: Re: New fotky

JJ *14*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: New fotky

jsou úplně úžasný:pár snů *4* tohle já nikdy mít nebudu,mě naháněj jen samý paka *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit