Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kniha Johnny Depp

Info ke knize Johnny Depp (autor Denis Meikle):
    Vázaná, 432 stran, obrazová příloha, 338 Kč

Nakladatelství NAVA vydává v říjnu překlad velmi podrobné biografie jednoho z nejuznávanějších amerických herců současnosti. Kniha popisuje cestu Johnnyho Deppa filmovým světem, která nebyla vždy lemována jen úspěchy. Depp ztvárnil množství pozoruhodných rolí (filmy Střihoruký Edward, Ed Wood, Kokain, Strach a hnus v Las Vegas), v posledních letech se dočkal fenomenálního úspěchu coby Jack Sparrow ze série Piráti z Karibiku, díky níž se definitivně dostal do nejvyšší hollywoodské superligy. V aktualizovaném závěru se čtenář dostane k informacím o přípravách na film Sweeney Todd, který by měl přijít do kin v lednu roku 2008.
    Kniha není jen Deppovým příběhem, jde o velice zajímavý pohled do filmového světa posledních více než dvaceti let. Nechybí citace z dobových recenzí nejvýznamnějších filmových časopisů, úryvky ze scénářů (i nerealizované části), podrobná filmografie a samozřejmě obrazová příloha.
    • Re: Kniha Johnny Depp

diky......uz si ji du koupit! *3*
  • Miluju ho!

Je krásnej! Hlavně v Pirátech z Karibiku! *14* *14* *14*
  • nej herec

Je to prostě super herec.Je krásnej a vůbec není umachrovanej. *4*
    • Re: nej herec

jj .... to máš pravdu, je to pohodář..
  • !!!!!!!!

to co je???? ako to ze zmizli vsetky fotky??? vysvetlite mi to!!!!!!!!!!!! *8*
    • Re: !!!!!!!!

to ja nevim jeden den tady nebily žádný *8* *8* *8* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16*
  • obrázky

hele johnny tady už nemá obrázky
    odepište mi na e-mail)
    *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *13* *13* *13* *16* *16* *16* *10* *10*
  • prostě Johnny

čauky lidi, podle mě je Johnny skvělej chlap a suprovej táta.*4* strašně ho obdivuju. jeho styl života. *3* mocinky ho neznám, ale řekla bych, že je někdy moc průhlednej. jsem do něj cvok, trošičku. *14*
  • nej herec

vzhledově jsem po něm sice nikdy nešílela,a nešílím,ale určitě je to nejlepší herec,co znám.v obou čokoládách byl super *4*
    • Re: nej herec

Ja sem na tom stejne jak ty.libi se mi vsechny jeho filmy, mam rada to jak hraje.Jak si to myslela v obou cokoladach jaka je ta druha?ze by mi neco uniklo? *13*
      • Re: Re: nej herec

Myslím "Čokoláda" a "Karlík a továrna na čokoládu" *4*
  • Love Johnny

Miluji Johnnyho, je nej herec a nej chlap!!!! *14* *1* *15*
  • božský Johny

Johny je bezva herec a navíc úžasně sexy! Líbí se mi všechny jeho filmy. No, co k němu ještě dodat.........?? Miluju ho!!!!!!! *1*
  • Johnny Depp

Johnny je fakt super herec kterého fakt mám ráda!!!!
    • Re: Johnny Depp

Tak to budeš určitě ráda, že v říjnu o Johnny Deppovi vychází knížka - biografie. A to dost obsáhlá a pochopitelně s fotkama!
      • Re: Re: Johnny Depp

o nem uz vyslo knizek.....koukni na nakej ten ofocoalni web..a uvidis.mazec...
        • Re: Re: Re: Johnny Depp

Jenže ta fotka bude v češtině...
          • Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

Ne fotka :-))) Knížka bude v češtině
            • Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

no jasny.....ale spravny fanda by si ji precetl i anglicky ne???kdyz se s nim tolik holek touzi setkat tak by aspon mohly umet neco rict....ale je to super....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit