-
:-)
je tak sladucky a krasnuckyyyyy...jjaaajj *14* -
wow
jo johnny je fakt trida!! umi skvele hrat! a je aj peknej!!! proste jedniom slovem boreeeecc!!!! *1* *14* *14* *4* -
proč?
Proč tam furt dáváte fotky s nápisem The legend of Jack Sparrow?????!!!!!Už mě s tím serete *5* *5* *5* *5* -
-
Re: proč?
Blbko -
Re: proč?
klidni!!!!!!! *10*
-
-
strašně se mi líbí jak je skromnej!!!získala jsem jeho adresu ale nevim co mu mám napsat aby ho to zaujalo!!ne samí miluju te..něco extra,nemáte nějakej nápad??? *9* *3* *1* *14* *14*
-
-
Re:
Jůůůů...hele...A nenapsala bys mi tu adresu na mejla???Já vim,že se ti asi nebude chtít,ale moc prosím:-)Pak by sme třeba mohli vymyslet co mu písnem...Něco ORIGOŠ:-D *4* *3* -
Re:
Hlavne to nezapomen napsat anglicky a jak si ji sehnala ??? *15* napad nemam tak mu napis za celou ceskou republiku treba to ze ma v Čr hodne fanyka i fanozšku a tak hlavne v anglictine protoze pochybuju ze by to prekladal.
-
-
ČAU HOLKY.CHCETE SI SE MNOU PSÁT?O JOHNNY DEPPOVI? *14* *14* NEOTRAVUJ5@SEZNAM.CZ
-
ČAU HOLKY.CHCETE SI SE MNOU PSÁT?O JOHNNY DEPPOVI? *14* *14*
-
TO JE TLAMA *16* FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ
-
-
Re:
jaka tlama ty tlamo *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9* onje nejlepší mam ho všude jaho miluji on je vinikajici a nejenom to on je něco víc -
Re:
Ty si ale koza *5*
-
-
holky vím že jsem některá zabouchlé do johnnyho ale to nejde!!!! vždyt ho většina nikdy neuvidí!!! tak ho puste z hlavy a najděte si nějakého který vás bude milovat a bude OPRAVDOVÝ!!! je to mnohem lepší než platonická láska k někomu kterého nemůžete mít dejte na moji radu je to moje zkušenost *13* *3*
-
-
Re:
Něco ti řeknu...už jsem to tu psala...vím že ho nikdy možná neuvidíme a nikdy nic podobného ale rádi ho můžeme mít ne??? Vždyť by byl smutný že ho v té 78 000km2 zemi nikdo nemá rád...nebo ne??? Já mám ze všeho nejvíce ráda koně které vám tu necpu to ne ale jenom mě strašně třeba něco na koních,ve škole a doma štve...tak si sednu k počítači dám do kompu cedečko a hádejte kdo v tom filmu hraje??? Johnny Depp...A rázem mě starosti opustí protože toho človíčka nepotkávám protože ho neznám a on mě ale já ho mám ráda jako jinní a nemůže mě naštvat ani já jeho a proto to má smysl...teď si vem máš ráda kluka (což klidně můžeš) a on tě naštve a děláš??? No brečíš a brečíš...když to Johnny ten tě nenaštve!!! Chápeš co se ti tím snažím říct???
-
-
Viděla jsem s ním film Don Juan De Marko a byl v něm naprosto skvělej. Musela jsem si to natočit a ještě se na to asi 5krát podívat, abych si to pořádně zapamatovala. Fakt super. Byl tam mladej a úžasně krásnej. *4*
-
Johnny Depp
JOhnny Depp je nejlepší herec kterého znám že jo holky *14*