Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Very,Very,Very beautifull :D
  • Scháním cokoliv s Johnnem Deppem. Např.:časopisy,plakáty atd..CENA DOHODOU
    Prodávím plakáty,časopisy atd... CENA: Plakát 13 Kč+9Kč poštovní časopis 30Kč s poštovním. Pište na email: Lenkafic@seznam.cz *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* PŘEDEM DĚKUJI
  • Film Trancedence byl užasnej. Určitě doporučuji. I když je to trošku akční a sci-fi drama, ale koukat se na to určitě dá!!!!! URČITĚ NA TO ZAJDĚTE, NEVÍM JAK VY ALE JÁ URČITĚ SKALAMÁ NEJSEM. JE TO ÚŽASNEJ FILM. HLEVNĚ KDYŽ TAM HRAJE JOHNNY DEPP!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Napište jestli se vám to také líbilo!!!!!
  • je bozi ze jo love007 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Lenko až tak moc,a víš co ani se ti nediví.
    Krása :D
  • Ahoj jmenuju se lili 123456 amyslela jsem ze jsem sama ale není to tak taky vám připadá tak hezkej
    • Mě nepřipadá hezkej, on je HEZKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MILUJI TĚ JOHNNY!!!!
  • love007
    Ty Oči ♥ ♥ ♥
  • Už se moc těším na premieru filmu TRANCEDENCE...Už aby to bylo blízko v kině a určitě na to pudu... Kdo pude také napište sem že dete!!!! Prosím... Jestli Vás to nebude otravovat!!!!!!! DÍKY DÍKY DÍKY
  • Děvčata, uklidněte se. :)
    Depp je sice skvělý /podle mě nejlepší a nejhezčí/ herec, ale nemusíte mu tady vyznávat lásku smajlíkama typu *14* ..
    Já nemám nic proti tomu, že mu tu píšete, ale klid prosímvás! :D Nechceme přeci, aby dostal infarkt! :D
    • love007
      Ty si mi líbíš!! Jo, C'est la vie Baby :DD
  • On je super on je dobrej a je dobrej herec fakt dobrej WOWOWOWOWOWOWOWO WOW! *14**14**14**14**14**14**5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit